100%NL Magazine Carlo en Irene
Zie ook:
Delen

LEZEN: Carlo Boszhard geeft duidelijkheid over terugkeer ‘ De TV Kantine’

"Nu we niet meer Deepfaken, Koefnoen-en, en Spijkers met koppen slaan, wil ik de deur van de kantine weer open."

Carlo Boszhard

Carlo Boszhard (26 juni 1969) is bekend als Nederlands acteur, televisiepresentator, tekstschrijver, zanger en imitator. Het programma De TV Kantine bedacht en ontwikkelde Boszhard zelf. In 2010 ontving het de Gouden Televisier-Ring.

Vandaag de dag

Carlo Boszhard speelt met de gedachte om een nieuwe aflevering van De TV Kantine te maken. Dat hij in zijn column in Televizier. Toen de presentator zich afvroeg of ‘mensen uitvergroten zoals in De TV Kantine’ vandaag de dag nog kan, zag hij ineens een nieuwe scène voor zich.

Nieuwe scene

Die nieuwe scène draait om Tim Hofman, die op onderzoek uitgaat. ‘Er ontwikkelde een nieuwe aflevering in mijn hoofd die ik voor mezelf houd, omdat ik hem écht wil maken.’ De aflevering gaat over ‘de tv-wereld waarin iedereen over elkaar heen valt’. Boshard wil dat relativeren met een special van De TV Kantine.

De deuren kunnen open!

In zijn column schrijft Boszhard dat het imiteren van mensen hem zelfs begon te irriteren. “Omdat iedereen het begon te doen”, legt hij uit. ,,Nu we niet meer Deepfaken, Koefnoen-en, en Spijkers met koppen slaan, wil ik de deur van de kantine weer open.”

 

Bron: Televizier, Story | Instagram Carlo Boszhard

Delen

Meer over Carlo Boszhard

MOOI: Ouders van Carlo en Ron Boszhard vieren 61 jaar liefde
MOOI: Ouders van Carlo en Ron Boszhard vieren 61 jaar liefde
YES: Carlo Boszhard en Irene Moors maken een comeback!
YES: Carlo Boszhard en Irene Moors maken een comeback!
Lees alle artikelen over Carlo Boszhard