100%NL Magazine Joost Klein
Zie ook:
Delen

LEZEN: Flinke tegenvaller voor Joost Klein

Over twee dagen is het moment eindelijk daar: Joost Klein mag Nederland vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival. Toch heeft hij nu een domper te verwerken.

Joost Klein

Joost Klein is 26 jaar oud en ontzettend talentvol. Hij is niet alleen muzikant, maar daarnaast ook schrijver en kunstenaar. Samen met zijn band heeft hij opgetreden op grote festivals zoals Pinkpop en Lowlands. Zijn optreden op Lowlands vorig jaar zomer werd razend enthousiast ontvangen en de grote menigte ging helemaal uit zijn dak.

Joost is niet alleen bekend in Nederland, want hij is ook België en Duitsland aan het veroveren en binnenkort misschien wel heel Europa, als hij Nederland vertegenwoordigt tijdens het songfestival.

Domper

Joost is al dagen aan het repeteren, want donderdag is het moment eindelijk daar: de halve finale van het Eurovisiesongfestival, waar hij gaat knallen met het nummer Europapa.

Het nummer van Joost valt goed in de smaak bij heel Nederland en de rest van Europa. Naast het nummer van Joost, valt nu ook de heksenact van de Ierse inzending Bambie Thug goed in de smaak bij de pers, het publiek en de bookmakers. Zij hebben sinds maandag meer vertrouwen in het liedje, dat Doomsday Blue heet. De winkans van de Ierse inzending is van 4 naar 6 procent gestegen en daarmee is de Ierse artiest Bambie Thug nu naar de vijfde plek gestegen. Joost moet nu genoegen nemen met een zesde plaats en een winkans van 6%.

Wij gaan er nog steeds vanuit dat Joost er met de winst vandoor gaat. Go Joost!

Bron en Beeld: Shownieuws

Delen

Meer over Joost Klein

Advocaat van Joost Klein reageert voor het eerst op Eurovisie Songfestival-rel
Advocaat van Joost Klein reageert voor het eerst op Eurovisie Songfestival-rel
WOW: Volgens voorspellingen zou Joost Klein op déze plek zijn geëindigd
WOW: Volgens voorspellingen zou Joost Klein op déze plek zijn geëindigd
Lees alle artikelen over Joost Klein