100%NL Magazine JIM Bakkum Bettina Holwerda
Zie ook:
Delen

OH NO: Lief gebaar Molly Bakkum gaat fout: ‘Daar kunnen we toch niet boos om worden…?’

Vanmorgen kwam Molly Bakkum haar moeder verrassen met een bordje vol lekkers, maar dit ging niet helemaal goed...

Jim en Bettina

In 2006 wist Jim Bakkum een rol te bemachtigen in de musical Grease, hier ontmoette hij de acht jaar oudere Bettina. Het was liefde op het eerste gezicht en inmiddels zijn de twee getrouwd en drie prachtige kinderen rijker: Lux, Posy en Molly. Alle drie echte schatjes om te zien. Jim en Bettina houden allebei van een grapje hier en daar, maar hun liefde naar elkaar en de kinderen gaat boven alles. Mooi om te zien hoe zij dat via foto’s en teksten naar elkaar uiten.

Niet denderend

Bettina deelde vandaag een video waar iedereens hart van smelt, maar waar wij stiekem ook een beetje om moesten lachen. Bettina hoorde haar dochter zachtjes giechelen en de trap oplopen en zij zag haar met trillende handjes een groot bord rechthouden. ‘Met grote verwachtingsvolle oogjes.’ Molly liep naar haar moeder toe en zei: ‘Voor jou omdat ik je zo lief vind.’ Zij gaf haar een bordje met boterhammen en héél veel hagelslag. Als Bettina vraagt waarom zij een broodje komt brengen, antwoordt Molly: ‘Je had toch honger?’

Op de video is te zien dat de hele vloer, de keuken de trap en de rest van het huis vol met hagelslag ligt. ‘Ik heb er maar een heel dromerig muziekje onder gedaan, want dat ik de komende 20 jaar overal nog hagelslag vind, is natuurlijk niet denderend. Maar aan de andere kant: ik wilde vroeger altijd een duik nemen in een bed van hagelslag en dat kan nu dus!! Ofzo… Ach en zo’n daad uit de liefheid van haar hart, daar kunnen we toch niet boos om worden…?’, schrijft Bettina. Hier kan je inderdaad niet boos op worden. Wat een lieverd!

Bron en Beeld: Instagram Bettina Holwerda

Delen

Meer over Bettina Holwerda

Jim brengt liefdesode aan Bettina: 'Getalenteerde vrouw en droommoeder'
Jim brengt liefdesode aan Bettina: ‘Getalenteerde vrouw en droommoeder’
Bettina Holwerda deelt foto vanuit ziekenhuisbed:
Bettina Holwerda deelt foto vanuit ziekenhuisbed: “Volledig overvallen door liefde”
Lees alle artikelen over Bettina Holwerda