100%NL Magazine Jim Bakkum Bettina Holwerda
Zie ook:
Delen

Sentimentele Jim Bakkum deelt prachtige foto van zijn jarige zoon

Jim Bakkum is naar eigen zeggen een sentimenteel wrak vandaag. 'Alsof nu officieel een nieuwe fase begint.'

Jim Bakkum

Toen Jim tijdens de musical Grease de blondine Bettina leerde kennen wist hij het zeker: zij was de vrouw van zijn dromen. En zo geschiedde. Het stel stapte in het huwelijksbootje en werden trotse ouders van drie prachtige kinderen. Nog altijd, na al die jaren zijn Jim en Bettina nog altijd even verliefd op elkaar.

Zowel Jim als Bettina staan er om bekend om allebei heel grappig te zijn op social media. Ze maken dan ook vaak hun volgers aan het lachen. Zoals laatst, toen Bettina gewond raakte tijdens een pijnlijke bed-blunder. Iets wat begon als grapje liep een beetje uit de hand. Je ziet de hilarische video hier.

‘Nieuwe fase’

Vandaag is het een bijzondere dag voor Jim en Bettina, want hun zoon Lux viert alweer zijn 10e verjaardag. Op Instagram deelt Jim een prachtig bericht waarin hij zijn liefde voor zijn zoon maar al te graag uitspreekt.

‘Vandaag is deze lieve jongen 10 geworden. Ben al de hele week melancholisch, want op één of andere manier is ‘10’ voor mij een magisch getal. Het is sowieso mijn geluksgetal, maar het voelt ook alsof nu officieel een nieuwe fase begint, ofzo. Kan het niet goed uitleggen. Soms wil je dat je de tijd kan stoppen, terwijl je aan de andere kant niet kan wachten om te zien wat voor jonge man hij gaat worden. Mijn liefste Lux, blijf alsjeblieft altijd je geweldige zelf, altijd zo enthousiast, bloedfanatiek, lief naar je ouders en zusjes, maar ook voor je vrienden en vriendinnetje. Ik hou met iedere vezel die ik in me heb van je en ben – en dat zeg ik je nét iets te vaak vind jij – zó immens trots op de jongen die je bent. Mijn liefste Luxie. Mijn jochie. Van 10.’

Van harte gefeliciteerd Lux!

Bron en Beeld: Instagram Jim Bakkum

Delen

Meer over Jim Bakkum

WAUW: Jim Bakkum deelt zeldzaam kiekje met zijn vader en moeder
WAUW: Jim Bakkum deelt zeldzaam kiekje met zijn vader en moeder
Gaby Blaaser over Jim Bakkum: 'Liefde op het eerste gezicht'
Gaby Blaaser over Jim Bakkum: ‘Liefde op het eerste gezicht’
Lees alle artikelen over Jim Bakkum