100%NL Magazine Tygo Gernandt
Zie ook:
Delen

Zo zit het met het liefdesleven van Tygo Gernandt!

De 46-jarige Tygo heeft in het verleden meerdere harten veroverd. Zo was hij een lange tijd samen met actrices Eva van de Wijdeven en Anna Drijver. Tegenwoordig gaat hij als single man door het leven. Maar dat betekent niet dat hij niet op zoek is naar een leuke dame.

In een interview met Trouw liet Tygo dit jaar weten dat hij vreest dat hij te lief is voor vrouwen. Hij denkt dat daarom zijn relaties vaak stuklopen. “Ik mis het samenzijn heel erg. Het probleem is: zodra ik iemand heb, begint het grote geven weer. Als mijn vriendin – die ik nu dus niet heb – vraagt of ik een kopje thee wil, schiet ik overeind om voor háár water op te zetten”

“Ik ben gewoon te lief”, gaat Tygo verder. “Ik zou dus een metgezel moeten hebben die zegt: hou daar nou eens mee op.” Tygo heeft wel de droom om ooit kinderen te krijgen. In een interview met Libelle vertelde hij over zijn kinderwens.

“Kinderen zetten je met beide benen op de grond. Als je na een dag hard werken met alle bijbehorende stress thuiskomt en je een potje met je zoontje gaat stoeien, dan glijdt alles waarschijnlijk van je af. Kinderen relativeren. En daar heb ik wel behoefte aan.”

Het komt vast wel goed met het liefdesleven van Tygo. Hopelijk loopt hij straks tegen een hele leuke dame aan. 😉

Bron: Trouw, Libelle | Beeld: Instagram

Delen

Meer over Tygo Gernandt

ZIEN: Dit is de 24-jarige nieuwe vriendin van Tygo Gernandt
ZIEN: Dit is de 24-jarige nieuwe vriendin van Tygo Gernandt
WOW: Zo zag Tygo Gernandt eruit tijdens Wie is de Mol? in 2014!
WOW: Zo zag Tygo Gernandt eruit tijdens Wie is de Mol? in 2014!
Lees alle artikelen over Tygo Gernandt