100%NL Magazine Tygo Gernandt
Zie ook:
Delen

ZIEN: Dit is de 24-jarige nieuwe vriendin van Tygo Gernandt

Na een lange tijd alleen te zijn geweest, heeft Tygo Gernandt de liefde weer gevonden. De twee verschillen wel wat jaren van elkaar, maar dat lijkt niets uit te maken.

Nieuwe liefde

Tygo Gernandt heeft opnieuw de liefde gevonden. Het gaat hierbij om de 24-jarige Dianne van den Eng, die zelf ook actrice is. ‘We vinden elkaar heel lief en hebben het heel gezellig met elkaar’, laat hij weten aan Story. We kunnen Dianne herkennen van verschillende reclamespotjes en films als Fissa en Renesse.

Leeftijdsverschil

Dat het stel 24 jaar van elkaar scheelt, maakt voor zowel Tygo als Dianne niets uit. ‘Dat vind ik niet belangrijk. Ik val op een persoon, niet op iemand leeftijd’, laat Tygo weten. Dat de twee genieten van elkaar moge duidelijk zijn. De liefde spat in ieder geval van de foto’s af.

Klaar met vrouwen

Tygo had in eerste instantie niet verwacht nog een nieuwe liefde te vinden en was daar eigenlijk ook niet zo mee bezig. ‘Ik was de afgelopen zes jaar eigenlijk een beetje klaar met vrouwen. Tot ik Dianne tegenkwam, die ongelofelijk sterk in haar schoenen staat en zodanig altijd zichzelf is dat ik er alleen maar blij van word’, zegt Tygo.

https://www.instagram.com/p/CbIj7OwtrOz/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Story en Instagram Dianne

Delen

Meer over Tygo Gernandt

WOW: Zo zag Tygo Gernandt eruit tijdens Wie is de Mol? in 2014!
WOW: Zo zag Tygo Gernandt eruit tijdens Wie is de Mol? in 2014!
Zo zit het met het liefdesleven van Tygo Gernandt!
Zo zit het met het liefdesleven van Tygo Gernandt!
Lees alle artikelen over Tygo Gernandt