100%NL Magazine Fenna en Martijn
Zie ook:
Delen

Heel mooi liefdesnieuws voor Fenna en Martijn uit B&B Vol Liefde

In 2022 kon heel Nederland zien hoe de vonk tussen Fenna en Martijn binnen enkele ogenblikken oversloeg. Nog steeds is het stel samen. Zij hebben nu zelfs iets te vieren.

B&B Vol Liefde

Het is iedere zomer een van de best bekeken programma’s: B&B Vol Liefde. In dit immens populaire programma stellen acht B&B-eigenaren hun accommodaties en hun harten open voor potentiële nieuwe liefdes. Het blijkt het recept te zijn voor een succesvol programma want heel Nederland smult er van. Vorig jaar werd het programma zelfs genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring 2023, maar helaas hebben zij deze niet gewonnen.

Fenna en Martijn

Fenna en Martijn deden twee jaar geleden mee aan B&B Vol Liefde en zij waren één van de meest geliefde stellen van dat seizoen. De vonk sloeg gelijk over tussen de twee en na een hele korte tijd wist Martijn het zeker: Fenna is degene met wie hij zou eindigen.

Tot op de dag van vandaag zijn Fenna en Martijn nog dolgelukkig samen en daarom staat Martijn stil bij een bijzonder moment. ‘Al twee jaar gelukkig met het leukste meisje van de wereld. Jij haalt een betere versie van mijzelf naar boven en weet van elk moment een feestje te maken. We vullen elkaar perfect aan en vanaf dag 1 heb ik de klik gevoeld en die is nooit meer verdwenen. Samen kunnen wij de wereld aan en gaan we die ook lekker verder ontdekken. Op naar nog heel veel leuke avonturen, romantische dates en tropische stranden’, schrijft hij onder een foto, waarop Fenna en Martijn stralen van geluk. Dit is zo’n leuk koppel!

Bron en Beeld: Instagram Martijn de Brouwer

Delen