100%NL Magazine Lieke van Lexmond
Zie ook:
Delen

Na maandenlange afwezigheid doorbreekt Lieke van Lexmond de stilte

Na een maandenlange stilte op social media plaatst Lieke van Lexmond vandaag een opmerkelijk bericht.

Lieke van Lexmond

Lieke van Lexmond is bij de meeste mensen bekend als actrice van grote Nederlandse films als Toscaanse Bruiloft en Rokjesdag, maar zij heeft ook jaren een rol gehad als Charlie in Goede tijden, slechte tijden. Naast acteren, heeft Lieke ook verschillende programma’s gepresenteerd én zij is model geweest. Dat kan ook niet anders met die knappe looks.

De actrice had tot 2009 een relatie met collega Mark van Eeuwen. Zij gingen als vrienden uit elkaar. Enkele jaren daarna heeft Lieke de liefde van haar leven ontmoet; Bas van Veggel. Het stel is in 2016 getrouwd en samen kregen zij twee zoontjes.

Moonsisters

Samen met haar zus Jetteke van Lexmond heeft Lieke van Lexmond het bedrijf Moonsisters opgezet. Lieke en Jetteke delen niet alleen dezelfde passie, maar lijken daarnaast ook nog eens sprekend op elkaar! Dat zie je vooral op deze foto’s.

Helaas is er voor Lieke een einde aan haar Moonsisters-avontuur gekomen, zo laat ze vandaag weten via Instagram. ‘Vandaag een Super Volle Maan in Waterman, het voelt als een goed moment jullie te melden dat ik al een aantal maanden gestopt ben met Moonsisters. Iets dat begon uit een enorme nieuwsgierigheid naar de kracht van de natuur en de Maan, werd een prachtig bedrijf waarmee we nationaal en internationaal héle mooie successen hebben behaald.’

Het is een opvallend bericht vanuit Lieke, omdat zij sinds afgelopen maart een soort van mediastilte heeft ingelast. Lieke licht in het bericht haar keuze verder toe: ‘Ik ben super dankbaar voor alle lessen, het plezier, de lieve mensen op ons pad, het grote avontuur, maar ik voel de behoefte nieuwe en oude passies weer meer de ruimte te geven. Met trots geef ik het stokje volledig over aan co-founder en mijn lieve zus @jettekevanlexmond die met veel enthousiasme en nieuwe plannen Moonsisters voort zal zetten.’

Wij wensen Jetteke heel veel succes met Moonsisters en weten zeker dat ze het verder zal rocken!

Bron en Beeld: Instagram Lieke van Lexmond

Delen

Meer over Lieke van Lexmond

WOW: Lieke van Lexmond showt lichamelijke transformatie!
WOW: Lieke van Lexmond showt lichamelijke transformatie!
Binnenkijken nu het nog kan, bij Lieke van Lexmond
Binnenkijken nu het nog kan, bij Lieke van Lexmond
Lees alle artikelen over Lieke van Lexmond