100%NL Magazine Lil Kleine
Delen

Lil’ Kleine ontkent alle geruchten ‘houden van elkaar’

Lil’ Kleine (26) en zijn verloofde Jaimie Vaes (31) ontkennen alle geruchten die over hen de ronde gaan. Ze zijn geschokt van alle commotie en komen samen met een statement naar buiten.

Aangifte

Lil’ Kleine, oftewel Jorik Scholten, zou zijn verloofde Jaimie hebben mishandeld in hun hotel op Ibiza. Jaimie zou daarna aangifte hebben gedaan. Volgens het stel kloppen de geruchten alleen niet.

Statement

“De geruchten die rondgaan omtrent dit incident zijn absoluut niet waar. We hebben onze hoogtepunten maar zeker ook onze dieptepunten. Omdat wij in de spotlight staan worden deze onder een vergrootglas gelegd”, luidt het begin van de verklaring.

Verantwoordelijkheid

Jorik ziet wel in dat bepaalde dingen anders moeten en wil wel graag zijn verantwoordelijkheid nemen. Het koppel vraagt of de media hen met rust wil laten, zodat ze de gebeurtenissen samen kunnen verwerken. “Wij houden erg veel van elkaar.”

Koen Kardashian

Beste vriend van Jaimie Vaes, Koen Kardashian, neemt het op voor zijn goede vriendin. Op social media deelt hij een persoonlijk bericht. ‘Lieve allemaal, ik wil niet inhoudelijk ingaan op details van wat er speelt in het leven van mijn beste vriendinnen. Wat ik wel wil zeggen is het volgende. Het is vreselijk wat haar nu overkomt. Dat dit al gebeurt is een ding, publiekelijk aan de schandpaal worden genageld en mensen die twijfelen over haar kunnen als moeder is een ander ding.’ Volgens Koen kent niemand de waarheid en de pijn waarin zijn vriendin zit. Koen zal er in ieder geval altijd voor haar zijn.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Instagram

Delen