Lil' Kleine laat sentimentele kant van zichzelf zien met dit bericht
Zie ook:
Delen

Lil’ Kleine laat sentimentele kant van zichzelf zien met dit bericht

In een post op Instagram laat Lil' Kleine zich van zijn sentimentele kant zien.

Vorige week verscheen het nieuwe album van Lil’ Kleine: Jongen van de straat. Momenteel zit hij samen met Jamie en zoontje Lío vast in Dubai.

‘Drie jaar geleden bracht ik ‘ALLEEN’ uit, een album geschreven vanuit mezelf als individu, in de wereld van roem, rijkdom en aandacht, nog onwetend van wat ware (onvoorwaardelijke) liefde kan doen voor een mensenleven’, zo begint Jorik -echte naam Lil’ Kleine- zijn bericht op Instagram. ‘Opgesloten en wel, met dit nieuwe leven die me opnieuw de wereld leert ontdekken, met een mama die nu voor twee mannen de ruggengraat vormt. Hoe jullie ‘JONGEN VAN DE STRAAT’ ontvangen vult m’n hart met warmte en doet me dromen over dagen dat we weer samen mogen komen.’

Jorik sluit zijn bericht af met ‘Hou je cirkel klein en zorg dat je de liefde die je hebt en met je mee draagt kan richten op hen die je compleet maken, de gene waarvan je je een leven zonder niet voor wilt stellen’. Zijn volgers kunnen het bericht heel erg waarderen en reageren dan ook massaal met hartjes. Ook reageren ze met ‘mooi gesproken!’ en ‘the king is back!’.

https://www.instagram.com/p/B-piKNij5RH/

Bron en Beeld: Instagram Lil Kleine

Delen

Meer over Lil Kleine

Jaimie Vaes en Lil Kleine weer samen? Dit zegt ze erover
Jaimie Vaes en Lil Kleine weer samen? Dit zegt ze erover
Lil Kleine: 'Ik zal nooit de ideale schoonzoon zijn'
Lil Kleine: ‘Ik zal nooit de ideale schoonzoon zijn’
Lees alle artikelen over Lil Kleine