100Pmagazine_lindadeMol
Zie ook:
Delen

Linda de Mol en ex Sander Vahle zetten elkaar op bijzondere wijze in het zonnetje

Linda en Sander zijn inmiddels heel wat jaren uit elkaar, maar de twee gaan als hele goede vrienden met elkaar om en nu staat Sander zelfs mét Linda op de cover.

Linda de Mol

Het is dé media-familie van Nederland: familie de Mol. Met aan het hoofd van de familie: John de Mol jr. Hij is een media-magnaat, ondernemer en bedenker van verschillende populaire programma’s zoals The Voice.

En dan hebben we natuurlijk ook nog de zus van John: Linda de Mol. Minstens net zo succesvol als haar broer John. Linda heeft haar eigen mediaplatform LINDA., presenteert verschillende programma’s en is bedenker van talloze succesvolle films en series. Een bezige bij!

Kristallen status

Linda is heel wat jaren gelukkig getrouwd geweest met Sander Vahle en met hem kreeg zij ook twee kinderen: Noa en Julian. Dat de twee als goede vrienden uit elkaar zijn gegaan, blijkt nu maar weer, want Linda en Sander staan samen op de cover van LINDA..

Linda en Sander zijn bijzonder openhartig over elkaar. Zo vertelt Linda in haar voorwoord: ‘San: dank je wel voor een twaalfenhalf jaar durende mooie relatie, twee fantastische kinderen, en gefeliciteerd met ons jubileum. We zijn ruim zestien jaar uit elkaar, maar als ik de lastige begintijd eraf trek, hebben we inmiddels de kristallen status bereikt: vijftien jaar gelukkig gescheiden.’ Naast het feit dat zij gescheiden zijn, werken zij nog wel samen. Sander is de vaste regisseur van Linda.

Een bevlieging

Naast Linda’s woorden over Sander, heeft Sander zelf het volgende gezegd: ‘Dat de buitenwereld me vooral ziet als de ex van Linda, dat vind ik prima. Linda is me nog altijd heel dierbaar. Ze weet alles van me, we communiceren heel open met elkaar.’ Over de breuk met haar zegt hij: ‘Linda en ik leefden ruim vijftien jaar geleden al een tijdje langs elkaar heen toen ik verliefd werd op Heleen. Natuurlijk heb ik ermee geworsteld, me afgevraagd of het wellicht een bevlieging was. Dat was het dus niet.’ Wat mooi dat Linda en Sander nog zo goed bevriend zijn en nu zelfs de cover sieren.

Bron: LINDA. en Beeld: ANP/Foto

Delen

Meer over Linda de Mol

Linda de Mol doet boekje open: 'Emotioneel wiebelig'
Linda de Mol doet boekje open: ‘Emotioneel wiebelig’
WAUW: Linda de Mol en Noa Vahle stralen in matching outfits
WAUW: Linda de Mol en Noa Vahle stralen in matching outfits
Lees alle artikelen over Linda de Mol