Linda Hakeboom opnieuw in het ziekenhuis: 'Het is een bizarre ervaring'
Zie ook:
Delen

Linda Hakeboom opnieuw in het ziekenhuis: ‘Het is een bizarre ervaring’

Linda deelt het verdrietige nieuws met haar volgers, dat zij opnieuw in het ziekenhuis terecht is gekomen. Toch blijft zij positief.

Linda Hakeboom

Linda Hakeboom is een Nederlande presentatrice en regisseuse. Nadat zij in de afgelopen jaren veel programma’s heeft gepresenteerd en geregisseerd, werd in 2020 bij haar borstkanker geconstateerd. Linda’s werkzaamheden lagen stil, zij werd ongelooflijk ziek, maar zij nam haar volgers mee in deze emotionele en zware rollercoaster. Linda legde alles vast op camera en maakte er vlogs van. Hiervoor ontving zij in 2021 zelfs de Televizier-Ster Online videoserie. Linda is schoon verklaard en zij komt sterker terug dan ooit. Dit bewees zij toen zij Het Perfecte Plaatje won.

Tegenslag

Toch lijkt Linda opnieuw een enorme tegenslag te hebben gekregen en lijkt de ellende nog niet voorbij te zijn. De presentatrice laat via Instagram weten dat zij weer in het ziekenhuis is beland, vanwege de extreme pijn in haar schouder. Diezelfde pijn die zij tijdens één van de afleveringen van Het Perfecte Plaatje ook kreeg. ‘Door de bestralingen heb ik zoals jullie weten erg last van mijn schouder, ik kan ‘m nauwelijks meer bewegen. Dit apparaat, die ik ‘de onderzeeër’ noem, moet ervoor zorgen dat weefsel dat door de bestraling kapot is gegaan weer herstelt. Het is een heel bizarre ervaring en het slokt best veel tijd op. In totaal moet ik 40x naar het ziekenhuis en per keer ben ik er zo een halve werkdag mee bezig… Maar als het helpt, dan is dat het hartstikke waard! Ik ben nu zo’n 30 keer geweest en ik voel al iets vooruitgang, maar voorlopig is het nog heel subtiel. Hopen maar dat t nog doorzet!’, schrijft zij onder de foto, waar zij ondanks alles toch op straalt. Wij hopen dat Linda hier snel bovenop komt en dat de ellende voorgoed voorbij zal zijn. Wij wensen haar super veel sterkte..

Bron en Beeld: Instagram Linda Hakeboom

Delen