100%NL Magazine og3ne
Zie ook:
Delen

Lisa van OG3NE deelt zwoele selfie in sexy lingerie!

Lisa Vol, één van de zussen van OG3NE, deelt een hele zwoele selfie op Instagram!

OG3NE

OG3NE is een meidengroep bestaande uit drie zussen: Lisa, Amy en Shelley Vol. Samen zingen de zussen de sterren van de hemel!

De zusjes werden bekend in 2007, toen ze het Junior Eurovisiesongfestival wisten te winnen. Daarna bleef het een lange tijd stil rondom OG3NE, maar in 2014 maakten de zusjes een gigantische comeback door mee te doen aan The Voice of Holland!

In 2017, 10 jaar na hun deelname aan het Junior Eurovisiesongfestival, deed OG3NE mee aan het Eurovisiesongfestival. Dit deden ze met een prachtig en emotioneel eerbetoon aan hun zieke moeder, met het nummer ‘Lights and Shadows’. Helaas overleed hun moeder een jaar later aan de gevolgen van een zeldzame vorm van botkanker.

Lisa

Lisa Vol is de oudste zus. Lisa heeft een turbulent jaar achter de rug, want na een relatie van 7 jaar met Ergin Arslanbas besloot de blonde schone in december 2021 dat de relatie tot een einde kwam.

In een lang bericht op Instagram schreef Lisa: ‘Na een relatie van 7 jaar hebben Ergin en ik, in goed overleg, besloten ieder ons eigen weg te gaan in het leven. We koesteren de mooie herinneringen van onze relatie met een lach en zijn dankbaar voor de troost die we elkaar hebben kunnen bieden in droevige tijden. We hebben ons best gedaan onze relatie te laten slagen maar de verwachtingen van het leven kunnen soms toch te veel verschillen.’

Zwoele selfie

Inmiddels zijn we alweer een paar maanden verder en pakt Lisa het leven weer op. Op haar Instagrampagina zien we dat ze met volle teugen geniet van verschillende vakanties, optredens en haar vrienden en familie.

Vandaag deelde Lisa een hele zwoele selfie van zichzelf, in een sexy lingeriesetje. Zó zagen we Lisa nog nooit!

De volgers van Lisa kunnen de foto goed waarderen, want ze plaatsen allemaal massaal hartjes onder de post. Benieuwd naar de foto? Die zie je hier!

Bron en Beeld: Instagram Lisa Vol

Delen

Meer over OG3NE

OG3NE-zangeres Lisa straalt op bruiloft
OG3NE-zangeres Lisa straalt op bruiloft “My heart is so full”
Mooi nieuws voor OG3NE-zangeres Lisa: 'Ik zit op een roze wolk. Ik ben zo gelukkig'
Mooi nieuws voor OG3NE-zangeres Lisa: ‘Ik zit op een roze wolk. Ik ben zo gelukkig’
Lees alle artikelen over OG3NE