Liza Sips deelt prachtige beelden:
Delen

Liza Sips deelt prachtige beelden: “Onze huwelijksreis was een grote droom!”

Wauw! Liza Sips en haar man Ralph hebben zo te zien een magische huwelijksreis gemaakt.

Liza Sips

De bloedmooie Liza Sips werd bekend door haar rol als Vicky in de soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden. Na haar rol in GTST verscheen Liza is nog veel meer tv-programma’s en films. Wat ook leuk is om te weten is dat Liza ook veel stemmen heeft ingesproken voor verschillende Disney films.

Trouwdag

In februari 2023 zijn Liza en haar man Ralph getrouwd. Op een sprookjesachtige locatie gaven de twee elkaar het jawoord. Liza zag er echt uit als een sprookjesprinses! Haar kapsel zat waanzinnig en ze droeg een prachtige trouwjurk met lange, kanten mouwen. Ze leek zo uit een magazine te stappen. Haar man en zoon Jonah en dochter Charlize.zagen er ook geweldig uit.

Huwelijksreis

Liza Sips deelt de mooiste beelden van haar huwelijksreis naar Aruba. Daarbij schrijft ze: “Onze vakantie afgesloten met een super romantische Sunset Dinner op Eagle Beach. Onze huwelijksreis was een grote droom! Heel veel dank aan al onze lieve vrienden, voor het mede mogelijk maken! Dankbaar voor ons prachtige verblijf , het paradijs op aarde, waar de allerliefste en leukste mensen werken. En natuurlijk dank aan het prachtige eiland Aruba , mijn forever favorite! Nu lekker naar de kindjes, want we missen ze!.” Je ziet wat beelden hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Liza Sips

Delen