ZIEN: Loiza Lamers deelt smoorverliefde foto's met haar vriend Jelle
Zie ook:
Delen

ZIEN: Loiza Lamers deelt smoorverliefde foto’s met haar vriend Jelle

Nog altijd is Loiza Lamers smoorverliefd op haar vriend Jelle, en dat is te zien!

Loiza Lamers

Loiza Lamers is bekend als Nederlands model. Ze werd bekend na het winnen van Holland’s Next Top Model in 2015. Ze was de eerste transgender die zo’n titel won.

Vriend Jelle

Alweer een hele tijd is Loiza heel erg gelukkig met haar grote liefde: Jelle. De twee leerden elkaar kennen in een bar en daar sloeg de vonk over.

Het gaat ontzettend goed met de relatie van Loiza en Jelle, dat de twee het zelfs ook al over kinderen hebben, al is dat voor Loiza niet vanzelfsprekend. Tijdens een podcast met Ruud de Wild vertelde ze hier eerder over: ‘Wil je een draagmoeder? Wil je adoptie? Ik weet niet. Dat is iets dat we moeten gaan ontdekken, waar we over zouden moeten praten.’ Loiza heeft de leeftijd bereikt waarbij haar vriendinnen zwanger raken en naast het feit dat zij hun dit geluk onwijs gunt, heeft zij het er ook moeilijk mee. ‘Maar ik voel ook wel een bepaald verdriet soms. Dat ik denk van: O, ik wil het ook zo graag meemaken.’

Nieuwe foto’s

Ondertussen vliegen de maanden voorbij en is Loiza nog altijd heel erg gelukkig met haar Jelle. Tijdens een koud fietstochtje door Amsterdam werd het verliefde stel gespot. Loiza deelt de foto’s op haar Instagram, wat een stralend stel!

‘Gespot door @edwinsmulders in Amsterdam.’

Bron en Beeld: Instagram Loiza Lamers

Delen

Meer over Loiza Lamers

VIDEO: Loiza Lamers knipt lange lokken af en gaat voor kort kapsel
VIDEO: Loiza Lamers knipt lange lokken af en gaat voor kort kapsel
VA VA VOOM: Loiza Lamers verbluft volgers in sexy badpak
VA VA VOOM: Loiza Lamers verbluft volgers in sexy badpak
Lees alle artikelen over Loiza Lamers