Loungepakken zijn niet meer aan te slepen bij thuiswerkend Nederland!
Delen

Loungepakken zijn niet meer aan te slepen bij thuiswerkend Nederland!

Na de persconferentie van gister werd nogmaals benadrukt hoe belangrijk het is dat mensen thuiswerken. Met deze boodschap in ons achterhoofd hebben we sinds het begin van de coronacrisis de maatpakken verruilt voor loungepakken. Aanbieders zagen de verkoop van loungepakken hierdoor gigantisch stijgen!

Uit een rapport van McKinsey blijkt dat klanten van grote ketens zoals Zalando twee keer zoveel sweatshirts en joggingbroeken kochten als vorig jaar. Ook zullen consumenten na de coronacrisis nog vaak gehuld zijn in comfortabele kleding, omdat thuiswerken toch de norm blijft.

Guido Winkeler van Cars Jeans, een van de grootste leveranciers van loungepakken, zag ook een forse stijging in de verkoop van loungepakken. “Tijdens de eerste lockdown zagen we de vraag naar onze vrije tijdspakken enorm toenemen. Wanneer je thuiswerkt is dit natuurlijk fijner in een comfortabel loungepak, dan in een net pak. Direct na de tweede lockdown kwam de volgende piek en vanaf deze week zien we weer een enorme stijging van de vraag. Wellicht als gevolg van de aangekondigde verlenging van de maatregelen.”

Heb jij inmiddels al een loungepak gescoord?

Delen