100%NL Magazine Jennifer Ewbank
Zie ook:
Delen

LUISTEREN: de nieuwe Nederlandstalige single van Jennifer Ewbank!

Vanaf vandaag is de nieuwe single 'Tegenwicht' van Jennifer Ewbank te beluisteren!

Jennifer Ewbank

In 2010 besloot Jennifer Ewbank mee te doen aan het programma ‘The Voice of Holland’. Ze behaalde ronde na ronde, kwam in het team van Nick & Simon en schopte het zelfs tot de liveshows en de halve finale. Na haar avontuur bij TVOH bleef Jennifer werken aan haar muziek, bracht ze verschillende singles en een album uit en speelde ze zelfs in een grote show: Peter Pan – The Never Ending Story.

In 2014 stapte Jennifer in het huwelijksbootje met haar grote liefde Robin, samen heeft het stel twee prachtige kinderen.

Better Then Ever

Begin dit jaar deed Jennifer mee aan ‘Better Than Ever’, ze schopte het tot de finale! Tijdens haar deelname liet Jennifer een heel andere kant zien dan dat we van haar gewend waren en dat leverde haar een publishing deal met CTM en Redhead Publishing op!

Single ‘Tegenwicht’

Vanaf vandaag is de nieuwste single van Jennifer Ewbank overal te beluisteren: Tegenwicht. In Tegenwicht zingt Jennifer over herkenbare items binnen een relatie waar veel stellen zich mee kunnen identificeren. Wij hebben het nummer Tegenwicht hier al geluisterd op de redactie en vinden het een dikke hit!

Bij zo’n lekker nummer hoort natuurlijk ook een videoclip. Benieuwd naar de videoclip? Die zie je op het YouTube kanaal van Jennifer.

Delen

Meer over Jennifer Ewbank

Extra gezinsuitbreiding voor Jennifer Ewbank: 'Het huis is hiermee ook wel echt vol'
Extra gezinsuitbreiding voor Jennifer Ewbank: ‘Het huis is hiermee ook wel echt vol’
Jennifer Ewbank deelt moeilijke momenten van dochter Emily na heftig ongeluk
Jennifer Ewbank deelt moeilijke momenten van dochter Emily na heftig ongeluk
Lees alle artikelen over Jennifer Ewbank