100%NL Magazine Dit is het broertje van Maan
Zie ook:
Delen

Liefje Maan deelt romantische foto vanuit luchtballon!

Karel Gerlach deelt op Instagram een romantische foto met Maan vanuit een luchtballon!

Karel Gerlach en Maan

Nadat de romance tussen Maan en Tony Junior tot een einde kwam bleef het een tijdje rustig in het liefdesleven van Maan. Totdat ze Karel Gerlach ontmoette, één van de leden van de populaire Goldband. De twee leerden elkaar kennen, werden smoorverliefd én maakten samen muziek. Sinds het stel samen is zijn ze onafscheidelijk en veel samen.

Het stel deelt weinig over hun liefde in de media, en dat zijn ze voorlopig ook niet van plan. Vooral Karel vindt het niet leuk dat hem vaak naar zijn relatie met Maan wordt gevraagd. Vorig jaar december liet hij nog weten het frustrerend te vinden dat de media bovenop zijn relatie zit. Karel: ‘Het gaat ineens nog maar weinig over de muziek.’

Romantisch in een luchtballon

Hoewel de twee dus liever uit de schijnwerpers blijven maakt Karel voor deze gelegenheid graag een uitzondering. Maan en Karel zijn op vakantie in het sprookjesachtige Marokko. Naast dat ze samen veel tijd doorbrengen en genieten van het land maken ze ook een bijzondere luchtballonvaart.

Op de Instagram van Karel zien we de prachtige landschappen van Marokko én de twee smoorverliefd in een luchtballon. Wat een prachtige ervaring voor Maan en Karel om samen naar zulke hoogtes te stijgen.

Maar dat is niet het enige wat Karel deelt op zijn Instagram, de twee genieten ook van échte quality time met ontspannende maskers. En dat levert een leuk kiekje op!

Bron en Beeld: Instagram Karel Gerlach

Delen

Meer over Maan

ZIEN: Maan verbaast volgers en neemt drastisch besluit
ZIEN: Maan verbaast volgers en neemt drastisch besluit
ZIEN: Maan shockeert volgers met nieuwe look
ZIEN: Maan shockeert volgers met nieuwe look
Lees alle artikelen over Maan