ANP Foto, 100%NL Magazine Duncan Laurence
Zie ook:
Delen

ZIEN: Dit is de leuke man van Duncan Laurence!

Publiekslieveling Duncan Laurence is alweer een aantal jaren heel erg gelukkig met zijn man Jordan.

Duncan Laurence

Duncan Laurence, wiens echte naam Duncan de Moor is, heeft zichzelf niet alleen op de kaart gezet als een van Nederland’s meest getalenteerde zangers, maar ook als een internationale sensatie.

In 2019 wist Duncan met zijn aangrijpende ballade Arcade niet alleen de harten van velen te raken, maar ook de felbegeerde eerste plaats te behalen, waarmee hij Nederland na 44 jaar weer een overwinning bezorgde.

Beste Zangers

Op dit moment is Duncan één van de grote favorieten van het huidige seizoen van Beste Zangers. Week na week weet hij iedereen te ontroeren met zijn authentieke stemgeluid en waanzinnige optredens.

Aankomende week is de beurt aan Duncan Laurence om plaats te nemen op de bank en zich omver te laten blazen door de talenten van de andere deelnemers. Wij kunnen nu al niet wachten!

Man

Niet alleen op zakelijk gebied gaat het Duncan voor de wind, ook op het gebied van de liefde lacht het geluk hem toe. Hij is al weer een hele tijd heel erg verliefd op de leuke Jordan. Zelfs zó verliefd dat de twee het afgelopen jaar in het huwelijksbootje stapten.

‘Mr & Mr de Moor’, schreef Duncan bij een aantal prachtige trouwfoto’s. Ook Jordan deelde een aantal foto’s op zijn Instagrampagina en deelde daar een liefdevol bericht bij. Hij schreef: ‘Dit weekend was zo magisch. Ik ben getrouwd met mijn beste vriend en liefde van mijn leven. Ik loop over van dankbaarheid, liefde en steun. Bedankt aan iedereen die deze dag zo speciaal heeft gemaakt. Ik kan me geen perfecter moment voorstellen.’

Benieuwd naar de looks van de leuke Jordan? Die zie je hieronder!

Beeld: ANP Foto, Bron: Instagram

Delen

Meer over Duncan Laurence

Duncan Laurence en man nemen groot besluit: 'Het was mijn grootste droom'
Duncan Laurence en man nemen groot besluit: ‘Het was mijn grootste droom’
Binnenkijken in de moderne en stijlvolle woning van Duncan Laurence
Binnenkijken in de moderne en stijlvolle woning van Duncan Laurence
Lees alle artikelen over Duncan Laurence