Dit is de leuke (en voetballende) man van Lieke Martens!
Zie ook:
Delen

Dit is de leuke (en voetballende) man van Lieke Martens!

Lieke Martens is de sterspeelster van het Nederlands vrouwenelftal. Maar wist je dat deze sportieve dame ook een leuke én sportieve man heeft? Ontmoet Benjamin van Leer!

Voetbalkoppel

Lieke Martens had zeven jaar lang een relatie met haar jeugdliefde, maar in 2017 zette het stel een punt achter hun relatie. In 2018 maakte ze bekend een relatie te hebben met doelman Benjamin van Leer die momenteel keeper is bij Sparta Rotterdam. Een match made in heaven: allebei voetballers!

Lange afstandsrelatie

Lieke is nog steeds heel gelukkig met Benjamin en in 2020 adopteerde het stel zelfs een hondje samen! Ze wonen in een prachtig appartement in Amsterdam, maar Lieke is veel te vinden in Parijs waar ze natuurlijk voetbalt bij de club Paris Saint-Germain. Ze zien elkaar daardoor niet vaak, maar proberen elkaar zo veel mogelijk op te zoeken. “Mijn vriend die voetbalt en die heeft net zo’n strak sportschema als ik. We zien elkaar gewoon veel te weinig, maar we weten dat we een heel fijne toekomst tegemoet gaan’, vertelde Lieke een hele tijd geleden.

Getrouwd

Inmiddels zijn Lieke en Benjamin in het huwelijksbootje gestapt en kijken ze terug op de mooiste dag van hun leven. Op een waanzinnige plek in het zonnige Spanje trouwde het gelukkige stel. Lieke zag er prachtig uit in een lange, kanten trouwjurk en ook Benjamin zag er mooi uit.

Benieuwd naar de trouwfoto’s van Lieke Martens? Die zie je hier!

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Lieke Martens

Lieke Martens is getrouwd in Spanje en deelt prachtige foto's
Lieke Martens is getrouwd in Spanje en deelt prachtige foto’s
JA IK WIL: Voetbalster Lieke Martens ten huwelijk gevraagd!
JA IK WIL: Voetbalster Lieke Martens ten huwelijk gevraagd!
Lees alle artikelen over Lieke Martens