100pmagazine_guusmanon
Zie ook:
Delen

Manon Meeuwis zag Guus niet zitten: ‘Het was gewoon echt geen optie’

Het stel is inmiddels een aantal jaren samen én gelukkig getrouwd, maar als het aan Manon lag, was het nooit wat geworden...

Manon en Guus

Jaren geleden wist nog niemand dat zij ooit samen zouden komen en inmiddels zijn zij al bijna een jaar getrouwd. Wij hebben het nu natuurlijk over Guus Meeuwis en Manon Meeuwis-Meijers. In 2016 strandde Guus’ relatie met zijn ex Valerie en kort daarna besloten Guus en Manon met elkaar verder te gaan.

Te klein

Het lengteverschil tussen Guus en Manon is geen probleem meer, maar eigenlijk vond Manon dat in eerste instantie een echte afknapper. Zij vertelt erover in de podcast ’30 MINUTEN RAUW’ van Ruud de Wild. Guus zocht jaren geleden een stylist en Manon zocht iemand om te stylen. ‘En ik werd gevraagd: ‘Goh, zou je eens willen kijken of je iets met Guus Meeuwis zou kunnen doen?’ Ik dacht toen: dat is die gast met een bril en die ruitjesblouse! Wat kan ik daar nou mee, wat moet ik daarvan maken? Wat is de gedachte daarachter? Wat gaan we daar nou aan veranderen?’, vertelt zij eerlijk.

Ondanks deze gedachte, besluit Manon er toch voor te gaan. ‘Ik werd uitgenodigd: ‘Kom eens een keer kijken wat je ervan vindt, of jullie een klik hebben.” Als zij Guus voor het eerst ziet en ontmoet, schiet er maar één gedachte door haar hoofd. ‘Oh! Gelukkig is hij kleiner. Zo van: dan kan het toch überhaupt nooit iets worden. Dus blijkbaar heb ik een gevoel gehad van: er is iets met deze meneer, maar het gaat niet, kan niet, never an option.’

Lengte Manon

Manon is met een lengte van 1,84 m best lang voor de gemiddelde Nederlandse vrouw. Zij heeft in haar twintiger jaren altijd een motto gehad: ”Onder de twee meter komt u niet in deze attractie’ Dat was een beetje mijn jeugdding, ik vond het toen ik elf of twaalf was echt niet grappig dat ik zo lang was, en ik ben net als de rest van de wereld overvoerd met plaatjes van mannen die altijd langer zijn dan vrouwen. Dat is het beeld dat je in je hoofd hebt, het was gewoon echt geen optie’, vertelt zij. Gelukkig is het allemaal goedgekomen en heeft Manon ondanks alles de liefde gevonden bij Guus. Het stel is gelukkiger dan ooit!

Bron en Beeld: Podcast '30 MINUTEN RAUW' van Ruud de Wild

Delen

Meer over Manon Meijers

Manon Meeuwis zet jarige Guus in het zonnetje met bijzondere foto
Manon Meeuwis zet jarige Guus in het zonnetje met bijzondere foto
Guus en Manon delen romantische zoenfoto en volgers worden gek
Guus en Manon delen romantische zoenfoto en volgers worden gek
Lees alle artikelen over Manon Meijers