100%NL Magazine Guus Meeuwis
Zie ook:
Delen

VIDEO: De sprookjesachtige trouwdag van Guus en Manon!

Afgelopen weekend gaven Guus Meeuwis en Manon Meijers elkaar het ja-woord in Portugal. Zie hier een video van hun sprookjesachtige trouwdag!

Guus Meeuwis en Manon Meijers

In 2016 besloot Guus Meeuwis na een huwelijk van veertien jaar te gaan scheiden van Valérie. Samen kregen Guus en Valérie vier kinderen: Pepijn, Sarah, Teun en Jules.

Gelukkig voor Guus vond hij daarna snel opnieuw de liefde, bij de mooie Manon Meijers. De twee zijn nog altijd heel gelukkig samen.

‘Rennend naar het altaar’

De Brabantse zanger vroeg Manon in 2019 al ten huwelijk en ze zei natuurlijk ja! Het plan was om al eerder in het huwelijksbootje te stappen, maar het huwelijk werd helaas meerdere malen uitgesteld vanwege de coronacrisis.

In een eerder interview met 100%NL Magazine lieten ze destijds het volgende weten. Guus: ‘Wat we wel kunnen zeggen, is dat het heel raar is om de liefde te vieren met 1,5 meter ertussen. Dat willen we echt niet. Zolang we het feest niet kunnen vieren wat we voor ogen hadden, houden we plannen nog even bij ons. De bedoeling is dat we zo snel mogelijk gaan trouwen! Zodra het kan, gaan we juichend naar het altaar.’ Manon: ‘Rennend!’.

Trouwdag

Na lang wachten en hopen was het afgelopen weekend die dag ein-de-lijk daar! Wat hebben Guus en Manon er naar uitgekeken. Op een sprookjesachtige locatie in het zonnige Portugal gaven de twee elkaar het ja-woord, in het bijzijn van familie en vrienden.

Op Instagram delen Guus en Manon een prachtige video van hun trouwdag. Wauw, het stel zag er prachtig uit. Van harte gefeliciteerd Guus en Manon, wij wensen jullie heel veel geluk toe!

Bron: Instagram Guus Meeuwis

Delen

Meer over Guus Meeuwis

VIDEO: Zoon Guus Meeuwis treedt in voetsporen van vader
VIDEO: Zoon Guus Meeuwis treedt in voetsporen van vader
Manon Meeuwis zet jarige Guus in het zonnetje met bijzondere foto
Manon Meeuwis zet jarige Guus in het zonnetje met bijzondere foto
Lees alle artikelen over Guus Meeuwis