100pmagazine_guusmanon
Zie ook:
Delen

Manon Meeuwis zet jarige Guus in het zonnetje met bijzondere foto

Guus mag er alweer een jaartje bij optellen en daarom zet zijn vrouw hem de hele dag in het zonnetje. 'Als je iemand de hele dag ‘PROFICIAT, SCHATJEEEE!’ hoort roepen, dan ben ik het.'

Guus en Manon

Jaren geleden wist nog niemand dat zij ooit samen zouden komen en inmiddels zijn zij niet meer bij elkaar weg te denken. Wij hebben het nu natuurlijk over Guus Meeuwis en Manon Meeuwis-Meijers. Manon werkte al jaren als stylist voor Guus. In 2016 strandde Guus’ relatie met zijn ex Valerie en kort daarna besloten Guus en Manon met elkaar verder te gaan. Het stel heeft elkaar vorig jaar zelfs het jawoord gegeven. Dit deden zij op een sprookjesachtige locatie in Portugal..

In het zonnetje

Over de trouwdag van Guus en Manon is nog lang nagepraat en Manon heeft er flink wat foto’s van gedeeld. Dit tot grote vreugde van haar volgers, want het stel zag eruit om door een ringetje te halen. Naast het feit dat Guus en Manon elkaar regelmatig in het zonnetje zetten, omdat zij gewoon ongelooflijk verliefd op elkaar zijn, doen zij dit ook op verjaardagen. Vandaag is het Guus die de kaarsjes mag uitblazen en dat viert Manon met een prachtige trouwfoto. ‘Het is m’n lievelingsdag, m’n lievelingsmens is jarig! Als je iemand de hele dag ‘PROFICIAT SCHATEEEE!’ hoort roepen, dan ben ik het.’, schrijft zij eronder. Wat is dit toch een heerlijk stel. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, Guus!

Bron en Beeld: Instagram Manon Meeuwis.

Delen

Meer over Manon Meijers

Manon Meeuwis zag Guus niet zitten: 'Het was gewoon echt geen optie'
Manon Meeuwis zag Guus niet zitten: ‘Het was gewoon echt geen optie’
Guus en Manon delen romantische zoenfoto en volgers worden gek
Guus en Manon delen romantische zoenfoto en volgers worden gek
Lees alle artikelen over Manon Meijers

Meer over Guus Meeuwis

Guus Meeuwis laat emotioneel van zich horen na állerlaatste Groots met een zachte G-concert
Guus Meeuwis laat emotioneel van zich horen na állerlaatste Groots met een zachte G-concert
Zo zien de 4 kinderen van Guus Meeuwis eruit!
Zo zien de 4 kinderen van Guus Meeuwis eruit!
Lees alle artikelen over Guus Meeuwis