100%NL Magazine ANP Marco Leontine
Zie ook:
Delen

Marco Borsato en Leontine zijn weer aan het daten!

Wat een geweldig nieuwtje op de vroege ochtend! Marco Borsato was vanochtend te gast bij de 538 Ochtenshow en was ontzettend openhartig over zijn relatie met Leontine. Ze zijn namelijk weer aan het daten!

Nieuwe single

Marco was daar te gast om zijn nieuwe single ‘Hef je glas’, die hij schreef met Rolf Sanchez en John Ewbank, te promoten. Het is de tweede single die wordt uitgebracht van Marco, Rolf en John.

Daten

Frank Dane trok de stoute schoenen aan en besloot toch iets te vragen over de relatie tussen Marco en Leontine. Hierop antwoordt Marco: “Laten we zeggen: het heeft geen vaste vorm, maar we daten een beetje.” Frank: “Wat betekent daten?” Marco: “Dat betekent zoveel als dat het is. Dat we af en toe gewoon leuke dingen doen. We zien wel waar het schip strandt. We laten de vorm los.” “De intentie is dat het goedkomt?”, vraagt Frank verder. “Dat hoop ik natuurlijk. Dat weet je niet. We laten het los”, eindigt de zanger.

Scheiding

Het is inmiddels alweer langer dan een jaar geleden dat Marco en Leontine uit elkaar gingen. Ze besloten ieder hun eigen weg te gaan. Een jaar lang hoorden we niks meer van de zanger, maar begin 2021 kwam hij met een nieuwe single, samen met Rolf Sanchez. In de single vertelde hij zijn verhaal over de scheiding en hoe hij zich voelde.

Bron: 538 | Beeld: ANP

Delen

Meer over Marco Borsato

ZIEN: Marco Borsato deelt heel mooi bericht over Leontine
ZIEN: Marco Borsato deelt heel mooi bericht over Leontine
MOOI: Jada Borsato vertelt over bijzonder moment met Marco
MOOI: Jada Borsato vertelt over bijzonder moment met Marco
Lees alle artikelen over Marco Borsato