100%NL Magazine Marianne Weber
Zie ook:
Delen

Marianne Weber deelt onverwachts babynieuws: ‘Niet gepland, maar o zo welkom’

Marianne zag dit absoluut niet meer aankomen op deze leeftijd, maar zij is hartstikke blij. Wat een geluk!

Marianne Weber

Marianne Weber is een Nederlandse zangeres die bekend is in zowel Nederland als Vlaanderen. Zij staat al jaren op het podium en velen zullen haar kennen van nummers als De Italiaan, ‘n Meisje huilt en Sneeuwwitte vredesduif.

Onverwachts babynieuws

Marianne vertelde in de nieuwe Story over onverwachts babynieuws bij haar in de familie. Marianne is namelijk nog eens oma geworden. ‘Sinds vier maanden heb ik er een kleinkind bij. Een jongetje, hij heet Nolan’, aldus Marianne. De komst van deze kleine jongen kwam als een grote verrassing. ‘Ik zal het nooit meer vergeten. Jeffrey en ik zaten in de auto op weg naar Michelle. Toen zei hij: ‘We stoppen onderweg bij de drogist, want Michelle is overtijd’ Later kreeg ik ineens zo’n staafje in mijn handen gedrukt.’

De komst kwam als een verrassing, omdat het oudste kleinkind van Marianne al zestien is. Marianne kan het dan ook nauwelijks geloven. ‘Dit kindje was dan weliswaar niet gepland, maar o zo welkom. Wat een cadeautje dat ik dit nog mag meemaken. Wat een rijkdom.’ Wat bijzonder zeg!

Bron: Story en Beeld: Instagram Charles_v_veen

Delen