100%NL magazine Frans Bauer
Zie ook:
Delen

Mariska Bauer over haar gezondheid: ‘Ik heb geen uitvalsverschijnselen meer’

Aan 'Vriendin' laat Mariska Bauer weten hoe het nu met haar gezondheid gaat.

Mariska Bauer

Frans en Mariska Bauer zijn inmiddels al heel wat jaren samen, waarvan 14 getrouwd. Het goedlachse stel heeft samen een heel fijn gezin opgebouwd, met vier kinderen. Met als absolute spil van het gezin: Mariska. Ze wordt geadoreerd door haar man en door haar zoons.

Herseninfarct

Het jaar 2022 begon voor het gezin van Frans en Mariska Bauer rampzalig. Plotseling werd Mariska getroffen door een herseninfarct. Een grote klap voor de hele familie.

Gelukkig krabbelt Mariska snel op en kwam Frans als snel na het infarct met het bericht dat naar omstandigheden het goed ging met zijn ‘Maris’.

Update over gezondheid

Aan Vriendin geeft Mariska een update over haar gezondheid. Zo laat ze weten dat het best goed met haar gaat, al is ze wel snel vermoeid. ‘Waar ik eerst aan zes uur slaap genoeg had, heb ik nu minimaal acht tot tien uur nodig om met een volle batterij wakker te worden’. Beetje bij beetje pakt Mariska het gewone leven weer op, met pieken en dalen.

Gelukkig wordt Mariska goed in de gaten gehouden door haar gezin, die allemaal heel erg met haar begaan zijn. Frans en de kinderen houden haar dan ook nauwlettend in de gaten. Ook als ze vermoeid is gaat dit dan ook niet onopgemerkt voorbij. ‘Mijn kinderen zien het ook gelijk aan me. Als we ergens zijn en ik loop naar het toilet, ‘moeten’ zij vaak opeens ook. Niet dat ze me niet alleen durven laten gaan, het is meer controle’.

Het is fijn te lezen dat het weer goed gaat met Mariska. ‘Alleen dingen doen vind ik nu fijn, zoals in de tuin werken en liggen, zwemmen of een rondje wandelen.’

Beeld: Instagram, Bron: Vriendin, RTL Boulevard

Delen

Meer over Mariska Bauer

AAWH: Frans en Mariska Bauer staan stil bij bijzonder jubileum
AAWH: Frans en Mariska Bauer staan stil bij bijzonder jubileum
Feest in huize Bauer: zoon Lucas is jarig!
Feest in huize Bauer: zoon Lucas is jarig!
Lees alle artikelen over Mariska Bauer