100%NL Magazine De Bauers
Zie ook:
Delen

Mariska Bauer deelt prachtig nieuws: ‘Wij zijn verliefd!’

Op Instagram deelt Mariska Bauer een foto en een video van hun nieuwste, ultra-schattige aanwinst.

Frans en Mariska Bauer

Wanneer je denkt aan het liedje ‘Heb je even voor mij’ en ‘Als Sterren aan de Hemel staan’ denk je ongetwijfeld aan Frans Bauer. De geliefde Nederlandse zanger, bekend om zijn lach en grappige gewoontes, heeft met zijn memorabele liedjes een onuitwisbare indruk achter gelaten.

Maar Frans zijn privéleven is net zo hartverwarmend als zijn muziek. Hij deelt al jaren lief en leed met zijn echtgenote Mariska. Samen vormen ze het trotse ouderpaar van vier zonen: Christiaan, Frans jr., Lucas en Jan. De fans van Frans smullen dan ook iedere keer wanneer Mariska of Frans een nieuwe gezinsfoto delen.

Nieuwe aanwinst

De familie van de Bauers blijft maar groeien en groeien. Want naast vier zonen en een aantal schoondochters is er nóg meer uitbreiding. Het gezin heeft namelijk sinds kort een toy poodle. Het schattige pluisje wol heeft de naam Saartje gekregen. Mariska en Frans zijn helemaal door het dolle heen met dit schattige hondje.

Hallo lieve volgers. Ik wil jullie even voorstellen aan onze nieuwe aanwinst Saartje. Saartje is een toy poedel en is nu 16 weken oud !!! Ik ben dus nu vooral druk met kroelen de hele dag , want je weet een baby groeit niet alleen van eten en slapen maar ook van veel liefde!

De volgers van Mariska krijgen geen genoeg van de pup en ze reageren massaal onder de post. Tanja Jess schrijft onder de post: ‘Oh gossie, wat een poepie!’ en heel veel volgers plaatsen hartjes onder de post. Wij kunnen niet wachten om de volgende updates van Saartje te ontvangen!

Bron en Beeld: Instagram Mariska Bauer

Delen

Meer over Frans Bauer

MOOI: grootste droom van Frans en Mariska's zoon komt uit
MOOI: grootste droom van Frans en Mariska’s zoon komt uit
LEZEN: Frans Bauer weer vrijgezel
LEZEN: Frans Bauer weer vrijgezel
Lees alle artikelen over Frans Bauer

Meer over Mariska Bauer

MOOI: grootste droom van Frans en Mariska's zoon komt uit
MOOI: grootste droom van Frans en Mariska’s zoon komt uit
WAUW: Mariska Bauer verbluft volgers met nieuw kapsel
WAUW: Mariska Bauer verbluft volgers met nieuw kapsel
Lees alle artikelen over Mariska Bauer