100%NL Magazine Mariska Bauer
Zie ook:
Delen

ZIEN: Zoons steunen Mariska Bauer tijdens bijzondere dag

Tijdens de Sunset walk, georganiseerd door de Hersenstichting, kreeg Mariska Bauer de liefdevolle steun van haar twee zoons.

Mariska Bauer

In al het showbizz-geweld vol met geruchten en roddels is er één stel wat altijd sterk en stabiel blijft: Frans en Mariska Bauer. Ze zijn inmiddels al meer dan 15 jaar getrouwd en nog altijd even dol op elkaar. In voor- en tegenspoed, dat geldt ook zeker in het geval van Frans en Mariska.

Herseninfarct

Het jaar 2022 begon niet goed voor Mariska Bauer en haar gezin, Mariska werd plotseling getroffen door een herseninfarct. In een interview met de Hersenstichting blikte Mariska een paar weken geleden terug op die periode en op haar herstel.

Mariska: ‘Je moet je weg vinden in dit nieuwe leven, in wat je aankan. En accepteren dat het niet meer is zoals het was.’ Benieuwd naar het hele interview van Mariska? Dat lees je hier.

Bijzondere dag

Vorige week vond er een bijzondere dag plaats, in het bijzonder voor Mariska. Op 8 juli jl. vond namelijk de Sunset Walk plaats, georganiseerd door de Hersenstichting. Met dit grootschalige wandelevent wilde de organisatie aandacht en begrip vragen voor de onzichtbare gevolgen van een hersenaandoening. Daarnaast werd er ook geld ingezameld voor de Hersenstichting.

Mariska Bauer ging ervoor en liep mee met de Sunset Walk. Maar dat deed ze niet alleen! Ze ontving de liefdevolle steun van haar man Frans, haar twee kinderen Christiaan en Frans Junior en haar twee schoondochters. Wat mooi om te zien dat Mariska zo gesteund werd!

Bron en Beeld: Instagram Mariska Bauer

Delen

Meer over Mariska Bauer

Televisieambitie: Komt Mariska Bauer in GTST?
Televisieambitie: Komt Mariska Bauer in GTST?
WOW: Mariska Bauer overladen met complimenten na sexy fotoshoot
WOW: Mariska Bauer overladen met complimenten na sexy fotoshoot
Lees alle artikelen over Mariska Bauer