100%NL Magazine Mark Rutte foto ANP

Dit geeft hoop: Mark Rutte boekt kappersafspraak!

Vanavond is het weer zover. Tijdens de persconferentie van vanavond horen we definitief welke versoepelingen worden doorgevoerd. Mogen we dan misschien eindelijk weer ons coronakapsel laten temmen? Als het aan Mark Rutte ligt wel! Zijn kappersafspraak staat namelijk al gepland voor volgende week.

Radio-dj Frank Dane wilde zeker weten of de kappers daadwerkelijk open gaan en belde daarom even de kapper van onze Premier. Volgende week gaat Mark Rutte dan eindelijk naar de kapper. Sinds 13 december is hij namelijk al niet geweest.

Hoe weet Frank Dane precies naar welke kapper Mark Rutte gaat? De kapper zit bij hem om de hoek. De kapper vertelt alleen niet wanneer onze Premier de afspraak precies heeft gemaakt. Maar de Rijksvoorlichtingsdienst heeft inmiddels al laten weten dat de afspraak maanden geleden al gepland stond.

Verder zijn er nog enkele kleine versoepelingen en blijft de avondklok nog even bestaan. Winkels kunnen mogelijk weer mensen op afspraak laten komen shoppen, de autorijscholen mogen weer aan de slag en voor jongvolwassen komen er meer mogelijkheden om te sporten. Verder moeten we het allemaal maar afwachten vanavond.

Bron: NOS | Beeld: ANP