Martijn Krabbé geeft gezondheidsupdate: 'Het lijkt erop dat ik vooralsnog veel geluk heb'
Zie ook:
Delen

Martijn Krabbé geeft gezondheidsupdate: ‘Het lijkt erop dat ik vooralsnog veel geluk heb’

Martijn vecht al maanden tegen de kanker in zijn lichaam. Nu laat hij voor het eerst weten hoe het met hem gaat...

Vorm van kanker

Twee maanden geleden deelde Martijn Krabbé heftig nieuws. ‘Er is bij mij een vorm van kanker gevonden. Dat is treurig nieuws maar ik zie ook genoeg kansen hier iets mee te doen. Zo liggen er nog meerdere behandelopties’, schreef hij op Instagram.

Gezondheidsupdate

Het is al een tijdje stil rondom Martijn. Hij vecht al twee maanden tegen de kanker in zijn lijf en hij is ongelooflijk sterk. Gisteren deelde hij een foto van zichzelf met een lange tekst op Instagram. Hij begon met een lief berichtje. ‘Lieve volgers, ik heb een update van mijn situatie beloofd. Allereerst wil ik iedereen bedanken die mij zo gesteund heeft de afgelopen maanden. Collega’s maar zeker ook anderen. Eigenlijk iedereen. Het doet me heel veel goed! Standaard tekst, ik weet het, maar uit het diepst van mijn hart.’

Daarna gaf hij een gezondheidsupdate. ‘Dan de situatie zelf. De eerste resultaten van mijn scans zijn binnen en die zien er zowaar goed uit. Het lijkt er op dat ik vooralsnog veel geluk heb en eigenlijk dankbaar moet zijn. Laat ik het zo zeggen; het had veel erger kunnen zijn. Maar het is nog te vroeg om te zeggen wat er nu eigenlijk aan de hand is. Mijn ziekte is mijn intimiteit op dit moment en dat blijft het liefst zo lang mogelijk. Ik hoop dat jullie dat begrijpen. De gevolgen? Voorlopig alleen een onstuitbare eetlust (had ik al), slapeloosheid (nothing new) en spierverslapping (het begon al langzaam in te zakken) maar voor de rest? Een grote dankbaarheid naar het extreem professionele en zorgzame team van het Amsterdam UMC. En een grote bewondering voor mijn dierbare vrouw Deborah en liefste kinderen. Zij zijn de echte helden op dit moment. Liefs Martijn’ Wat een ontroerende tekst, maar wat fijn om te lezen dat de scan er goed uitzien. Wij wensen Martijn en zijn gezin heel veel kracht. Martijn is een echte strijder!

 

Bron en Beeld: Instagram Martijn Krabbé

Delen

Meer over Martijn Krabbé

Martijn Krabbé geeft gezondheidsupdate: 'Het lijkt erop dat ik vooralsnog veel geluk heb'
Martijn Krabbé geeft gezondheidsupdate: ‘Het lijkt erop dat ik vooralsnog veel geluk heb’
Heftig nieuws voor Martijn Krabbé: 'Er is bij mij een vorm van kanker gevonden.'
Heftig nieuws voor Martijn Krabbé: ‘Er is bij mij een vorm van kanker gevonden.’
Martijn Krabbé over zware periode: 'Zo teleurgesteld en veel zorgen'
Martijn Krabbé over zware periode: ‘Zo teleurgesteld en veel zorgen’
Lees alle artikelen over Martijn Krabbé