Dit zegt Mary Borsato over de 'liefdesreünie' van Marco en Leontine
Delen

Dit zegt Mary Borsato over de ‘liefdesreünie’ van Marco en Leontine

Gisteren was het Valentijnsdag en zetten veel BN'ers hun geliefde in het zonnetje. Één BN'er sprong er toch echt tussenuit met een hele romantische liefdesode, en dat was Marco Borsato. Dit zegt zijn moeder Mary Borsato over de mogelijke liefdesreünie van haar zoon.

De romantische liefdesvideo die Marco Borsato gisteren plaatste voor ‘zijn’ Leontine maakt veel tongen los. Zijn ze toch weer bij elkaar? Shownieuws sprak Mary Borsato, de moeder van Marco.

Vorig jaar werd bekend dat Marco en Leontine zouden gaan scheiden. Na dat bericht hield Marco een jaar lang mediastilte en moest hij weer even tot zichzelf komen. Zijn moeder Mary wordt vaak gevraagd naar de relatiestatus van haar zoon, maar eerder wilde ze hier nooit iets over kwijt. Ze zei destijds bij Jinek: ‘Ik ben een kreeft, en ik ben veranderd in een leeuw. Ik bescherm mijn jongen. Ik heb mijn kracht en vechtlust verandert in zwijgen. Zwijgen is goud en dat is het hele normaal voor mij, voor nu.’

Daar lijkt toch verandering in te komen, want gisteren heeft Mary toch iets losgelaten over de mogelijke liefdesreünie tussen de twee. Zo liet ze weten dat Marco en Leontine nog steeds heel veel van elkaar houden, maar toch echt wel uit elkaar zijn. ‘Toch is het wel échte liefde.’ Zou er binnenkort dan toch een liefdesreünie aan komen… we zullen het moeten afwachten.

Beeld: Instagram, Bron: Shownieuws

Delen