WAUW: Matthijs de Ligt en Annekee Molenaar delen jaloersmakende vakantiefoto's
Zie ook:
Delen

WAUW: Matthijs de Ligt en Annekee Molenaar delen jaloersmakende vakantiefoto’s

Matthijs is net terug uit Qatar en samen met zijn vriendin Annekee Molenaar geniet hij momenteel van een welverdiende vakantie.

Annekee en Matthijs

Zijn hele leven staat in het teken van voetbal, en met succes! Matthijs de Ligt is Nederlands profvoetballer en voetbalt op dit moment voor Bayern München. Voorheen kwam hij ook uit voor Juventus en voor Ajax. Matthijs is al jaren samen met zijn vriendin Annekee Molenaar. Zij steunt hem al jaren en woonde samen met hem in Italië. Momenteel woont het stel samen in München.

Droomvakantie

Matthijs zat dit jaar bij de selectie van het Nederlands elftal en daarom is hij vorige week teruggekomen uit Qatar. De meeste voetballers zijn gelijk daarna het vliegtuig in gestapt naar een zonnige bestemming. Ook Matthijs en Annekee zijn naar de zon gevlogen. Het stel geniet van een heerlijke, welverdiende vakantie. Annekee deelt dagelijks foto’s en video’s met haar volgers en het ziet er jaloersmakend uit. Aan de foto’s te zien geniet het stel van de rust, lekker eten en elkaar. Waar het stel op vakantie is, maken zij niet bekend, maar het ziet er wel adembenemend mooi uit. Annekee’s volgers genieten volop van haar vakantiegeluk, haar prachtige outfits en haar mooie foto’s en wij doen dat ook. Geniet er nog even van Annekee en Matthijs. Wat zijn jullie toch een prachtig stel.

https://www.instagram.com/p/CmWTeOcMUqY/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CmWUsFNMZjp/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Annekee Molenaar.

Delen