Max Verstappen: 'Duurde een paar dagen om te laten bezinken wat er is gebeurd'
Zie ook:
Delen

Max Verstappen: ‘Duurde een paar dagen om te laten bezinken wat er is gebeurd’

Max Verstappen zit nog helemaal in de roes van zijn wereldkampioenschap van afgelopen zondag.

Wereldkampioen F1

Maar liefst 5 miljoen Nederlanders zagen afgelopen zondag Nederlands’ trots Max Verstappen het wereldkampioenschap F1 winnen. Wát een race. Wát een spanning. Wát een ontlading!

Wat zijn we trots op Max. Heel Nederland leefde met hem mee, talloze BN’ers zaten voor de buis en we raken er niet over uitgepraat.

Vriendin

Nadat Max de race tegen zijn rivaal Lewis Hamilton won rende hij naar zijn vriendin Kelly Piquet. Het Braziliaanse model is inmiddels alweer een jaar samen met Max en is natuurlijk apetrots op haar grote liefde!

Max is al een lange tijd gelukkig met Kelly Piquet. Kelly is al behoorlijk bekend in de race wereld. Haar vader is Nelson Piquet, drievoudig wereldkampioen Formule 1. Max is niet de eerste coureur waarmee ze een relatie heeft, eerder had ze al een relatie gehad coureur Daniil Kvyat. Daarmee kreeg ze in 2017 een relatie. In 2016 reed hij bij Red Bull Racing, maar werd vervangen door de jonge Max verstappen. In 2019 werd de dochter van Kelly en Daniil geboren, maar gingen datzelfde jaar uit elkaar.

Alles laten bezinken

Zojuist plaatste Max twee hartverwarmende foto’s op Instagram. Hij schrijft hierbij: ‘Hoe het begon – hoe het gaat’. Op de eerste foto zien we Max als klein jongetje samen met zijn vader Jos met een auto onderdeel.

De vader van Max, Jos Verstappen, was namelijk ook een autocoureur. Het racen is Max dus met de paplepel ingegoten. Jos is vooral heel belangrijk geweest in de beginjaren van de carrière van Max. Veel mensen vonden destijds dat Jos zijn zoon veel te hard aanpakte, maar het is geen geheim dat Max niet zou zijn waar hij nu is zonder de begeleiding van zijn vader. Het winnen van het wereldkampioenschap was dan ook voor vader en zoon een heel mooi en emotioneel moment.

Bron en Beeld: Instagram Max Verstappen

Delen