100%NL Magazine vriendin Max Verstappen
Zie ook:
Delen

Babynieuws voor Max Verstappen!

Heel mooi babynieuws voor coureur Max Verstappen! Hij is opnieuw oom geworden van een prachtig kindje!

Babynieuws voor Max Verstappen

Heel mooi babynieuws voor de familie Verstappen. Victoria, de zus van Max, is opnieuw moeder geworden van een prachtige zoon. Hij heeft de naam Lio gekregen.

Bij een te zoete foto van het kleintje schrijft Victoria: ‘So this little guy decided to come yesterday!  Welcome Lio Heuts. we are so in love with you, you make our family complete!’

Van harte gefeliciteerd Victoria en Tom!

Vriendin

Max is al een lange tijd gelukkig met Kelly Piquet. Kelly is al behoorlijk bekend in de race wereld. Haar vader is Nelson Piquet, drievoudig wereldkampioen Formule 1. Max is niet de eerste coureur waarmee ze een relatie heeft, eerder had ze al een relatie gehad coureur Daniil Kvyat. Daarmee kreeg ze in 2017 een relatie. In 2016 reed hij bij Red Bull Racing, maar werd vervangen door de jonge Max verstappen. In 2019 werd de dochter van Kelly en Daniil geboren, maar gingen datzelfde jaar uit elkaar.

Sinds eind 2020 zijn Kelly en Max samen. Ze spenderen veel tijd in het appartement van Max in Monaco, ook samen met de dochter van Kelly. Daarnaast reist Kelly regelmatig mee naar de races van Max om hem aan te moedigen.

Woning

In het prachtige Monaco heeft Max Verstappen zich gesetteld. En zoals we zouden verwachting woont Max op een A-locatie in het mooie Monaco.

Max kan de hele dag genieten van een gigantisch uitzicht over de zee! Het huurappartement van Max is sfeervol ingericht, waarschijnlijk door zijn moeder Sophie.

De huurprijs van de woning zou ongeveer rond de 18.000 euro per maand liggen. Mocht Max het willen kopen dan moet hij diep in de buidel tasten: de verkoopprijs zou 16 miljoen euro zijn. Benieuwd naar de woning? Die zie je hier!

Bron en Beeld: Instagram Victoria Verstappen

Delen

Meer over Max Verstappen

Kelly Piquet en dochter beleven prachtige momenten in Tokio!
Kelly Piquet en dochter beleven prachtige momenten in Tokio!
CUTE: Dochter Kelly Piquet omhelst Max Verstappen bij overwinning
CUTE: Dochter Kelly Piquet omhelst Max Verstappen bij overwinning
Lees alle artikelen over Max Verstappen