SMELT: Maxime deelt té schattige foto van dochtertje Vivé
Zie ook:
Delen

SMELT: Maxime deelt té schattige foto van dochtertje Vivé

Twee weken geleden werden Maxime Meiland en haar vriend Leroy trotse ouders van dochtertje Vivé. Op Instagram deelt het dolgelukkige stel een hele lieve foto van de kleine meid.

Dochtertje Vivé

Het is inmiddels alweer bijna 2 weken geleden dat Maxime Meiland voor de tweede keer moeder werd van een dochter. Uit een eerdere relatie heef Maxime al een dochter genaamd Claire. Nu heeft zij met haar huidige vriend Leroy nog een dochtertje gekregen, zij heet Vivé.

Het kersverse gezin geniet met volle teugen van hun nieuwe bundeltje geluk en deelt via Instagram de leukste foto’s en video’s.

Zo postte Maxime een paar dagen geleden een te zoete foto van de kleine Vivé. En wat opvalt is dat ze sprekend lijkt op haar papa Leroy! Wat een schatje is het toch. Het leven van de Meilandjes en het leven daaromheen -zoals de opnames, de aflevering en natuurlijk de wijn- wordt Vivé met de paplepel ingegoten. Op Instagram laat Leroy zien dat Vivé samen met haar moeder tevreden naar de nieuwste aflevering van ‘Chateau Meiland’ aan het kijken is. Te cute!

100%NL Magazine Maxime Meiland

Gezinsuitbreiding

Afgelopen maart maakten Maxime en Leroy het fantastische nieuws bekend dat zij in blijde verwachting waren. Dit deden ze met deze te leuke video. Sinds de ontmoeting tussen Leroy en Maxime is het dikke mik tussen de twee. De twee leerden elkaar in maart 2020 kennen op het Chateau waar Leroy werkte als cameraman voor de populaire serie.

Nieuwe woning

Vlak na de bekendmaking van de zwangerschap pakte het stel hun biezen en verhuisden ze naar een prachtige woning in Noordwijk. Lekker dichtbij Erica en Martien. 9 maart hebben ze de koopakte van het huis ondertekend die ze maar liefst 734.000 euro heeft gekost. Het huis bestaat uit drie grote slaapkamers, een moderne woonkeuken en een hele grote woonkamer. Ook leuk: ze hebben een grote inloopkast!

Bron en Beeld: Instagram Maxime Meiland

Delen

Meer over Maxime Meiland

LEZEN: Maxime Meiland zwanger van derde kindje?
LEZEN: Maxime Meiland zwanger van derde kindje?
FOTO: Een hele bijzondere dag voor het gezin van Maxime Meiland
FOTO: Een hele bijzondere dag voor het gezin van Maxime Meiland
Lees alle artikelen over Maxime Meiland