100%NL Magazine Maxime Montana Meiland
Zie ook:
Delen

SCHATTIG: Zó zagen Maxime en Montana Meiland er vroeger uit

Maxime en Montana Meiland, wie kent ze niet? We kennen de zusjes natuurlijk allemaal van 'Chateau Meiland'. Benieuwd hoe zij er vroeger uit zagen? Dat zie je hier!

Maxime en Montana van vroeger

De zusjes Maxime en Montana werden in één klap bekend door de serie ‘Chateau Meiland’. Samen met hun ouders Erica en Martien is het gezin niet meer van de buis te denken. Week op week scoren ze hoge kijkcijfers met programma’s als ‘Chateau Meiland’ en ‘Chateau Bijstand’. De programma’s zijn zelfs zo geliefd dat zij met ‘Chateau Meiland’ ook al een Gouden Televizier-Ring hebben gewonnen. Met die prijs nemen zij geen genoegen, want zij zijn dagelijks nog steeds op de buis te zien en zij bedenken steeds weer nieuwe programma’s.

Montana is de oudste van de twee en zij heeft al jarenlang een relatie met Dirk. Montana is degene die iets minder in de spotlights staat. Maxime is daarentegen wel veel te zien op tv en Instagram. Zij woont ondertussen ook een tijdje op zichzelf. Maxime heeft uit een eerdere relatie dochter Claire, is deze zomer getrouwd met Leroy en is vorig jaar moeder geworden van haar tweede dochter, Vivé. Beiden zussen zijn powervrouwen en zijn gek op ondernemen. Zij helpen hun ouders dan ook graag mee met klussen, wanneer zij weer een nieuwe woning hebben gekocht.

Op Instagram kwamen we een foto uit de oude doos tegen. Kijk nou toch eens hoe schattig de zusjes waren! Herken jij wie wie is?

Ik Vertrek

Het Chateau in Frankrijk was niet de eerste uitdaging van de familie Meiland. In 2007 deed het gezin mee aan ‘Ik Vertrek’. Montana en Maxime waren toen nog maar twaalf en tien jaar oud. De zusjes hadden destijds niet veel zin om hun spullen te pakken en te emigreren.

Ze kochten een kasteel in de buurt van Parijs die ze in mum van tijd om toverden tot een waar paleis. Tja…als er één ding is waar de Meilandjes in uitblinken is het wel klussen!

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Maxime Meiland

LEZEN: Maxime Meiland zwanger van derde kindje?
LEZEN: Maxime Meiland zwanger van derde kindje?
FOTO: Een hele bijzondere dag voor het gezin van Maxime Meiland
FOTO: Een hele bijzondere dag voor het gezin van Maxime Meiland
Lees alle artikelen over Maxime Meiland