100%NL Magazine Chateau Meiland
Zie ook:
Delen

FOTO’S: Maxime Meiland neemt dochters mee terug naar Chateau Marillaux

Er liggen een hoop herinneringen in Chateau Marillaux, reden genoeg voor Maxime Meiland om haar dochters er mee naartoe te nemen!

Maxime Meiland

Maxime Meiland maakt onderdeel uit van één van de bekendste families die we kennen in Nederland: de familie Meiland. De Meilandjes verschenen in 2007 voor het eerst op de buis, toen ze deelnamen aan het programma ‘Ik Vertrek’. En hoe leuk, die aflevering is nog steeds terug te zien!

Terug bij Chateau Marillaux

Zoals eerder bekend werd is de voormalig huishoudster van de familie Meiland, Nadège, ernstig ziek. Om die reden vertrok de familie Meiland naar Frankrijk, om Nadège een bezoek te brengen. Aan RTL Boulevard lieten Martien en Erica weten dat het een heel emotioneel bezoek is geweest. ‘Het was heel emotioneel om Nadège weer te zien. Ze vond het zo leuk om Claire weer te zien, ze was helemaal geëmotioneerd.’

Ook de kleine Vivé was mee naar Frankrijk. Op Instagram deelt Maxime twee prachtige foto’s van haar dochters in Chateau Marillaux, waar heel veel herinneringen liggen voor de familie Meiland.

Op de foto’s zien we Claire achter de piano zitten en Vivé poseert als een echt model. De volgers van Maxime smullen van de foto’s. ‘Wat een prachtige foto’s!’, schrijft één van haar volgers. Je ziet de foto’s hieronder.

 

Bron en Beeld: Instagram Maxime Meiland

Delen

Meer over Maxime Meiland

Maxime Meiland overladen met complimentjes na het delen van vakantiefoto in kort jurkje
Maxime Meiland overladen met complimentjes na het delen van vakantiefoto in kort jurkje
Maxime Meiland deelt foto's in zwemkleding en wordt overladen met complimenten
Maxime Meiland deelt foto’s in zwemkleding en wordt overladen met complimenten
Lees alle artikelen over Maxime Meiland