Maxime Meiland en Leroy Molkenboer 100%NL Magazine
Zie ook:
Delen

JAAAA: Maxime Meiland ten huwelijk gevraagd!

Maxime Meiland is helemaal door het dolle heen, want ze is ten huwelijk gevraagd door Leroy!

Maxime Meiland

Maxime Meiland is de jongste dochter van één van de bekendste tv-families van Nederland: de Meilandjes. De familie Meiland werd intens populair na het programma ‘Chateau Meiland’. Tijdens de afleveringen zagen we het gezin Meiland (vader Martien, moeder Erica en dochters Montana en Maxime) een oud kasteel omtoveren tot een volwaardig Chateau.

Het programma werd zelfs zo populair dat de familie een Gouden Televizier-Ring wist te winnen.

Leroy

Maxime en Leroy leerden elkaar kennen tijdens de opnames van ‘Chateau Meiland’, waar Leroy als cameraman aan het werk was. Inmiddels is het stel alweer jaren samen en hebben ze samen een te lieve dochter: Vivé. Het meisje is bijna zes maanden oud en groeit als kool! Op Instagram post Maxime een super schattige video van haar kleine meid. Ook post ze een prachtige foto samen met Vivé. Met haar vrolijke lach tovert ze meteen een glimlach op ieders gezicht! De video en foto zie je hier.

Uit een eerdere relatie had Maxime al een dochter, Claire. En Claire kennen we natuurlijk allemaal als het blonde, schattige meisje uit de serie ‘Chateau Meiland!’ Claire is inmiddels grote zus en apetrots op Vivé, dat zien we goed op deze te schattige foto van de zusjes.

Ten huwelijk gevraagd!

Zojuist deelt Maxime Meiland het geweldige nieuws dat ze ten huwelijk is gevraagd door Leroy. ‘JAAAAA’, schrijft ze bij een paar prachtige foto’s.

Tijdens het romantische aanzoek was er dus een fotograaf aanwezig. Op een sprookjesachtige locatie midden in het bos viel Leroy op één knie om ‘zijn’ Maxime ten huwelijk te vragen. Maxime antwoordde natuurlijk met een volmondige ja!

Je ziet de foto’s van het aanzoek hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Maxime Meiland

Delen

Meer over Maxime Meiland

LEZEN: Maxime Meiland zwanger van derde kindje?
LEZEN: Maxime Meiland zwanger van derde kindje?
FOTO: Een hele bijzondere dag voor het gezin van Maxime Meiland
FOTO: Een hele bijzondere dag voor het gezin van Maxime Meiland
Lees alle artikelen over Maxime Meiland