ZIEN: Deze viervoeter mag zich het meest getalenteerde huisdier van Nederland noemen!

ZIEN: Deze viervoeter mag zich het meest getalenteerde huisdier van Nederland noemen!

De afgelopen weken hebben duizenden baasjes leuke video’s ingestuurd van hun getalenteerde huisdier om kans te maken op de titel Podiumbeest 2020. We zagen paarden, honden, katten, vogels, ratten en nog veel meer dieren voorbijkomen. De tien finalisten hebben het woensdagavond tegen elkaar opgenomen en het Podiumbeest van 2020 is bekend!

De show was een waar succes! Er kwamen geweldige acts voorbij en de dieren hebben ontzettend hun best gedaan. Sommige dieren vonden het erg spannend en het publiek zat vaak op het puntje van hun stoel hopend op een goede afloop. Uiteindelijk hebben alle dieren hun act geweldig uitgevoerd en was het aan de jury om te bepalen wie er met de prijs naar huis ging.

De jury bestond uit dierenarts Piet Hellemans, Floris Göbel die veel dierenliefhebbers kennen van DierenpraatTV, Cynthia Panhuis de hoofdredactrice van Lief Dier en natuurlijk [email protected] de mascotte van Pets Place! De presentatie was in handen van dierenliefhebber Britt Dekker.

En de winnaar is…

Uiteindelijk waren zes getalenteerde honden, een shetland pony, een agapornis (vogeltje), een haan en vier konijnen in de race voor de titel van Podiumbeest 2020. Het was een moeilijke keuze voor de jury, maar uiteindelijk hebben ze een winnaar gekozen. Ben jij ook zo benieuwd hoe de huisdieren hebben gepresteerd en wie uiteindelijk met de winst naar huis ging? Je kunt de finale hier terugkijken!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Pets Place. Beeld: Wenda van Eye-D Studios.