Meevaren met Tim Douwsma tijdens het eerste landelijke Meevaarweekend!
Delen

Meevaren met Tim Douwsma tijdens het eerste landelijke Meevaarweekend!

Nederland is een waterland en het water is voor iedereen. Toch zijn er nog heel veel Nederlanders die de ontspanning op het water mislopen. Daarom wordt op 15 en 16 juni het allereerste landelijke Meevaarweekend georganiseerd.

Door het hele land vinden dat weekend wateractiviteiten plaats om de waterpret met elkaar te delen. Jong en oud kan meedoen. Er zijn particulieren die mensen mee nemen het water op, van bootje tot kano tot surfplank, en vele watersport- en recreatieverenigingen zetten dat weekend hun deuren open.  Het Meevaarweekend is een initiatief van HISWA Vereniging en het Watersportverbond.

Ook in Friesland kun je meedoen met het Meevaarweekend! Tim Douwsma heeft namelijk ook het water ontdekt. Zijn vriendin Elske heeft namelijk een eigen SUP-school in Leyen. En Tim is sindsdien niet meer van het water weg te slaan! Tim neemt 16 juni, samen met zijn vriendin Elske, mensen mee het Friese water op bij de Leyen, waar Elske haar SUP-school heeft.

Ben jij ook zo benieuwd geworden naar het Meevaarweekend? Voor meer informatie over alle evenementen ga je naar www.meevaarweekend.nl

Bron: Instagram | Beeld: Instagram

Delen