Meezingen is gezond banner 100pmagazine
Zie ook:
Delen

Meezingen met de leukste muziek: Waarom zingen goed is voor je gezondheid!

Meezingen is niet alleen leuk, maar ook nog eens hartstikke gezond! Wij leggen je uit waarom.

Meezingen is gezond!

Onderzoek wijst uit dat als we zingen de stof oxytocine vrijkomt. Deze stof wordt ook wel het knuffelhormoon genoemd, vandaar het goede gevoel. Daarnaast komt er tijdens het zingen ook endorfine vrij, wat pijn en stress vermindert en het gevoel van geluk en plezier vergroot! Ook verbetert het de ademhaling en is het goed voor de spierspanning en onze houding.

Holland Zingt Hazes

Het grootste meezingconcert van Nederland, Holland Zingt Hazes, komt in maart 2024 terug naar de Ziggo Dome. Een heerlijke avond uit voor jou en je vrienden! De concertreeks bezorgt al jarenlang honderdduizenden bezoekers een onvergetelijke avond. Alle grote Hazes-hits, geweldige artiesten en 15.000 bezoekers die elke avond genieten. Kortom: het is één groot feest!

Voor jong en oud

Nederland houdt onophoudelijk van André Hazes en zijn muziek is onderdeel van ons culturele erfgoed geworden. Jong en oud kan al sinds 2013 genieten van dit jaarlijks terugkerende meezingfeest met alle Hazes-hits. Maar liefst twee weekenden zal de Ziggo Dome in het teken staan van Hazes. Eerder werd bekend gemaakt dat op 8 en 9 maart de eerste shows plaatsvinden, en wegens succes zijn 15 en 16 maart toegevoegd aan de concertreeks.

De leukste artiesten

De Ziggo Dome zal in maart 2024 weer de plek zijn waar Hazes nog altijd de baas is. Tino Martin zal deze 12e editie zijn debuut maken op het Hazes podium. Eerder werd al bekendgemaakt dat Frans Bauer, Wolter Kroes en Douwe Bob er voor het eerst bij zijn. Daarnaast zijn André Hazes, Peter Beense, Karsu, Jamai en Samantha Steenwijk weer van de partij. Jeroen van der Boom zal net als voorgaande jaren weer de gastheer van de avond zijn.

Hollands Zingt Hazes is in de Ziggo Dome te zien op 8, 9, 15 en 16 maart. Ga voor tickets en meer informatie naar www.hollandzingthazes.nl.

Holland Zingt Hazes afbeelding 100pmagazine

Dit artikel is geschreven in samenwerking met MediaLane

Delen