100pmagazine_simon_annemarie
Zie ook:
Delen

Enorme mijlpaal voor Annemarie Keizer: ‘Knijp me!’

Annemarie Keizer wil deze enorme mijlpaal het liefste van de daken schreeuwen!

Annemarie Keizer

Annemarie Keizer kennen we in eerste instantie als de vrouw van Simon Keizer. Maar zelf is ze inmiddels ook een echte BN’er. Zo deed ze samen met Kees Tol mee aan Dance Dance Dance en heeft ze maar liefst 213 duizend volgers op Instagram.

Annemarie en Simon zijn inmiddels alweer 10 jaar getrouwd en samen de trotse ouders van twee prachtige kinderen: Kiki en Joa.

Gebroken nachten

Na de geboorte van Joa zaten Simon en Annemarie op een blauwe wolk, natuurlijk dolgelukkig met de komst van hun kleine man. Helaas sloeg dat wel een beetje om voor Annemarie.

Het lukte de kleine Joa maar niet om te slapen, en dat putte Simon, maar vooral Annemarie helemaal uit. Het werd zelfs zo erg dat Annemarie zich afvroeg of ze dot nog wel langer zou volhouden. Wanhopig deelde ze met haar volgers: ‘We zijn nu van slapeloze nachten naar hele nachten huilen en wakker gegaan. Het valt heel zwaar om je baby zo te zien lijden. En eerlijk gezegd: voor ons wordt het ook steeds uitdagender om dit vol te houden zonder slaap, al zoveel weken.’

Enorme mijlpaal

De maanden vlogen voorbij en stapje voor stapje deed Joa het steeds beter, gelukkig! Vandaag kreeg Annemarie een cadeautje van haar kleine man, want hij sliep van 19.00 tot 06:45 uur. Wat een verrijking!

Op haar Instagram schrijft Annemarie: ‘Deze enorme mijlpaal moet ik echt even delen…’ Wij kunnen helemaal begrijpen dat Annemarie dit wilde delen en het liefst van de daken wil schreeuwen. Wat een goed nieuws!

 

Bron en Beeld: Instagram Annemarie Keizer

Delen

Meer over Annemarie Keizer

Binnenkijken in het paleis van Simon en Annemarie Keizer!
Binnenkijken in het paleis van Simon en Annemarie Keizer!
Annemarie Keizer kiest voor zichzelf: 'Loslaten vind ik moeilijk.'
Annemarie Keizer kiest voor zichzelf: ‘Loslaten vind ik moeilijk.’
Lees alle artikelen over Annemarie Keizer