100%NL Magazine Miss Montreal
Delen

Flinke tegenslag voor Miss Montreal op vakantie: ‘Wat een hel was het’

De vakantie van Miss Montreal nam een iets andere wending dan dat ze zelf in gedachten had... Gelukkig kwam het allemaal goed!

Miss Montreal

Sanne Hans kennen we allemaal als Miss Montreal. In 2008 beleefde ze haar echte doorbraak met het nummer ‘Just a Flirt’ en sindsdien is Sanne niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekindustrie. Sindsdien maakt ze hit na hit.

Sanne’s eerlijkheid over haar worstelingen, waaronder het omgaan met stotteren, maakt haar niet alleen relatable, maar ook een bron van inspiratie.

Vriend Lex

Alweer een aantal jaar is Sanne smoorverliefd op haar leuke vriend Lex.  Een hele leuke vent met prachtig lang haar en een grote passie voor kitesurfen. Lex is kitesurf instructeur en het kan dan ook niet anders dat Miss Montreal die passie ook heeft opgepakt. Samen hebben ze al de mooiste vakanties gemaakt naar prachtige verre landen. Op Instagram deelt Miss Montreal de meest romantische foto’s met haar vriend, wat een leuk stel!

Tegenslag op vakantie

Samen met Lex is Sanne aan het genieten van een welverdiende vakantie in Wales. Toch stuitte het liefdeskoppel op een flinke tegenslag. Op Instagram laat Sanne weten: ‘We zaten gisterenavond helemaal vast in het zand (MIJN FOUT), 30 man hulp in totaal, 2 touwen gebroken, jeeps, suv’s, niks hielp, tot het toch lukte na ongeveer 18 u graven en ploeteren met fantastische locals.’

Ook deelt Sanne er een aantal foto’s bij waarop goed te zien is dat de camper volledig vast zat! Gelukkig is het allemaal opgelost en is Sanne hartstikke dankbaar voor alle hulp. ‘Kortom. Wat een hel was het, maar ook een geweldig avontuur en geweldige mensen, je kunt zoveel voor elkaar krijgen samen. En de dikste kus naar mijn geweldige lieverd die ALTIJD positief blijft!’.

 

Bron en Beeld: Instagram Miss Montreal

Delen