Dit zijn de finalisten van Miss Nederland 2021! Wie is jouw favoriet?
Delen

Dit zijn de finalisten van Miss Nederland 2021! Wie is jouw favoriet?

Op 29 mei vond de casting van Miss Nederland 2021 plaats in Hilversum. Deze 10 nieuwe finalisten zijn uitgekozen om het avontuur van casting tot kroning met elkaar aan te gaan. Wie denk jij dat er gaat winnen?

Wat zoekt de jury in een Miss Nederland?

Jaarlijks houdt de Miss Nederland Organisatie een casting voor de ‘Leukste Baan van Nederland’ en gaan zij op zoek naar ‘de mooiste van het land’! Laat deze titel je niet voor de gek houden, want bij Miss Nederland gaat het niet alleen om wereldvrede, uiterlijk en glamour. Tegenwoordig gaat het om brains, business en beauty. Er wordt gezocht naar een lief, sociaal, maatschappelijk betrokken karakter met daarnaast duidelijke ambities, doorzettingsvermogen en een verhaal to ‘share with the Universe’. Het doel is om een rolmodel te kiezen voor jonge meiden in deze tijd waar sociale media centraal staat. Dit jaar heeft de organisatie Miss Nederland weer geschikte finalisten gevonden om het traject de doorlopen.

Finalisten

Dit zijn de 10 uitgekozen finalisten van de Miss Nederland. De leeftijd, woonplaats, opleiding en/of werk wordt per finalist beschreven.

Van Casting tot Kroning

Het hele traject van casting tot kroning wordt gevolgd en vastgelegd door een TV-ploeg. Vanaf zaterdag 4 september om 16.30 uur zal de wekelijkse, vijfdelige docusoap “Van Casting tot Kroning” te zien zijn op SBS6. De finalisten worden constant gevolgd, om men kennis te laten maken met de finalisten. Van bootcamps tot catwalk traningen, van fotoshoots tot inzet voor goede doelen en natuurlijk de uiteindelijke finaleshow.  Wie denk jij dat de grootste kans maakt om Miss Nederland 2021 te worden?

Beeld: Instagram Miss Nederland

Delen