100%NL Magazine Jan Dulles
Zie ook:
Delen

Wegsmelten bij de ‘modellenfoto’ van schattige Lina Dulles

Trotse mama Caroline Mol pronkt op Instagram met een modellenfoto van haar mooie dochter Lina.

Jan Dulles en Caroline Mol

Hij is één van de beste zangers van Nederland en zij een bloedmooie Volendamse: Jan Dulles en zijn grote liefde Caroline Mol. Allebei zijn ze hartstikke actief op social media en hebben ze beide een grote schare fans opgebouwd.

Gezin

En dat heeft natuurlijk alles te maken met het prachtige gezin wat Jan en Caroline samen hebben. De fans en volgers van het stel kunnen maar geen genoeg krijgen van de foto’s van de kids en wij begrijpen helemaal waarom: wat een mooi gezin hebben de twee.

Na een verschrikkelijke periode na het plotselinge overlijden van hun dochter Donna durven Jan en Caroline nu weer te genieten van het leven. Natuurlijk blijft Donna altijd in gedachten, maar het is mooi om te zien dat Jan en Caroline weer stralen. De komst van de kleine Lina is daar zeker een groot deel van. Eerder schreef Caroline hier over: ‘Alles was anders omdat we Donna verloren hadden. Lina was zó lief en kerngezond maar ik had als moeder een heel raar, angstig, dubbel gevoel in die eerste weken. Het is moeilijk uit te leggen en ik ben daar gelukkig overheen. Lina is een heerlijke lachebek en we zijn zielsgelukkig dat ze in ons leven mocht komen.’

Modellenfoto Lina

En dat Lina een kleine lachebek is, dat staat vast! Trotse papa en mama delen dan ook vaak de meest vrolijke foto’s van de kleine meid. Afgelopen week deelde Caroline opnieuw een te lief kiekje om bij weg te smelten. Ondanks dat Lina niet lacht op de foto, is ze alsnog om op te vreten!

‘Mijn fotomodel!! Normaal gesproken lacht ze altijd gelijk als ze mij -nog weer eens- aan ziet komen met m’n telefoon, misschien dat ik daarom helemaal weg ben van deze foto in haar allerzachtste badhanddoek van Noppies.’

 

Bron en Beeld: Instagram Caroline Mol

Delen

Meer over Jan Dulles

Caroline Mol deelt waanzinnig duoportret van haar kinderen
Caroline Mol deelt waanzinnig duoportret van haar kinderen
WAUW: Jan Dulles deelt liefdevol vakantiekiekje met Caroline Mol
WAUW: Jan Dulles deelt liefdevol vakantiekiekje met Caroline Mol
Lees alle artikelen over Jan Dulles

Meer over Caroline Mol

Caroline Mol deelt emotioneel bericht: 'Vergeten doen we haar nooit'
Caroline Mol deelt emotioneel bericht: ‘Vergeten doen we haar nooit’
Caroline Mol deelt waanzinnig duoportret van haar kinderen
Caroline Mol deelt waanzinnig duoportret van haar kinderen
Lees alle artikelen over Caroline Mol