100%NL magazine Jan Dulles Caroline Mol
Zie ook:
Delen

Caroline Mol: ‘Ik kan geen uur meer zonder jou’

Lina, de prachtige dochter van Jan Dulles en Caroline Mol is inmiddels een half jaar oud. Op Instagram post Caroline een liefdevolle foto.

Caroline Mol

Hoewel Caroline een bescheiden Volendamse is, mag ze zichzelf ondertussen ook een BN’er noemen. Caroline is al een aantal jaren samen met haar grote liefde: de 3JS-zanger Jan Dulles. Jan en Caroline wonen op de dijk in Volendam en zijn samen ouders van drie kinderen: zoon James en dochters Donna en Lina.

Jan en Caroline delen op hun social media veel van hun persoonlijke leven. De mooie en leuke kiekjes, maar ook de mindere momenten. Heel Nederland leefde (en nog steeds) mee met het stel nadat in december 2020 hun drie maanden oude dochter Donna plotseling kwam te overlijden. De nachtmerrie van iedere ouder, het overkwam helaas Jan en Caroline.

Na veel onderzoek bleek dat Donna is overleden aan een scheurtje in haar middenrif. Dit werd nooit gezien op echo’s. Kort na het overlijden van Donna raakte Caroline opnieuw in verwachting, ook weer van een meisje. Op 25 november 2021 werd hun derde kindje geboren: Lina. Uit voorzorg hebben Jan en Caroline extra echo’s laten maken van Lina, om te kijken of ze niet dezelfde aandoening zou hebben als haar zus Donna. Caroline liet toen weten: ‘Voor zover ze hebben kunnen zien ziet alles er goed uit. Zo zijn wij ook weer een beetje meer gerustgesteld.’ Wij kunnen ons voorstellen dat dat een grote opluchting moet zijn geweest.

Lina

Jan en Caroline zijn dol op hun kleine meid en genieten intens van haar. Geregeld delen zij de meest lieve kiekjes van hun kleine pretletter. Het meisje is een een zonnestraaltje en laat iedereen smelten. Onlangs nog deelde Caroline een te schattige foto van dochter Lina met haar volgers.

Inmiddels is de kleine Lina alweer een half jaar oud. Op Instagram post Caroline een liefdevolle foto. Bij de foto schrijft ze ‘Een HALF jaar ben je bij ons. Ik geef toe; ik moest even aan je wennen, maar ik kan geen uur meer zonder jou.’

https://www.instagram.com/p/Cd-OR5YsVp3/?utm_source=ig_web_copy_link

Grote broer James

James, de zoon van Jan en Caroline, is een echte lieve, grote broer. Op Instagram postte Caroline eerder een lieve foto van haar zoontje James, samen met zijn kleine zusje Lina. Onder de foto schrijft Caroline: “Hij is toch zo gek op z’n kleine zusje.” Je ziet de hartverwarmende foto hier. 

Bron en Beeld: Instagram Caroline Mol en Jan Dulles.

Delen

Meer over Caroline Mol

WAUW: Caroline Mol overladen met complimentjes na delen van modelfoto's
WAUW: Caroline Mol overladen met complimentjes na delen van modelfoto’s
LIEF: Caroline Mol deelt té schattige net-uit-bed-foto van James en Lina!
LIEF: Caroline Mol deelt té schattige net-uit-bed-foto van James en Lina!
Lees alle artikelen over Caroline Mol