100%NL Magazine Simon Keizer
Delen

Zó ziet de moeder van Simon Keizer eruit!

Simon deelt vaak foto’s van zijn gezinsleven en werk, maar we zien niet vaak foto’s van zijn familie voorbijkomen. Maar wij hebben een hele leuke foto gevonden op de Instagram van Simon!

Simon Keizer

In hartje Volendam wonen Simon en Annemarie Keizer. Op jonge leeftijd werd Simon Keizer al bekend. Eerst als vriend van Jan Smit, maar al vrij snel daarna brak hij samen met Nick Schilder door. Sindsdien is het duo Nick & Simon razend populair en niet meer uit de Nederlandse muziekindustrie weg te denken.

Na 17 jaar de Nederlandse hitlijsten te hebben gedomineerd maakten Nick en Simon op 26 augustus 2022 bekend uit elkaar te gaan.

Moeder

Natuurlijk vindt Simon veel steun bij zijn vrouw Annemarie, maar ook bij zijn moeder en zus. Op jonge leeftijd kwam de vader van Simon te overlijden, aan de gevolgen van kanker. Simon was toen nog maar 15 jaar oud.

Met zijn moeder en zijn zus heeft Simon een hele hechte band. Samen met zijn moeder en zus Carina maakte Simon vorig jaar een selfie op Moederdag. We zien zeker gelijkenissen tussen Simon en zijn familie! Niet alleen wij, maar ook zijn volgers zien gelijkenissen. “Wat een prachtige vrouw is uw moeder en mooie zus!” reageert iemand onder de foto.

 

Bron: Instagram | Beeld: Instagram

Delen