100%NL Magazine Simon Keizer
Zie ook:
Delen

FOTO: Simon Keizer zet zijn zus Carina in het zonnetje!

Het is vandaag Nationale Broer en Zus-dag! De ideale dag om je eigen broer en/of zus eens flink in het zonnetje te zetten. Simon Keizer zet zijn zus Carina in de spotlight!

Broer en Zus-dag

Als er één dag is waarbij je je broer of zus kunt laten weten hoeveel hij of zij voor je betekent, is het vandaag wel! Na het overlijden van zijn zus riep Giel Beelen 30 september uit tot Nationale Broer en Zus-dag. Inmiddels is het traditie en vieren we sinds 2013 deze dag.

Zus Carina

Simon Keizer was er vanochtend als de kippen bij om zijn zus Carina in het zonnetje te zetten. Bij een hele mooie foto van het tweetal schrijft hij: ‘Het is broer en zus -dag. Een mooie dag om te melden hoe trots ik op de mijne ben!’

Vandaag is niet de enige dag dat Simon zijn waardering uitspreekt voor zijn zus, dit deed hij vorig jaar ook al. Carina viel toen maar liefst 40 kilo af! ‘Ik wil deze plek gebruiken om publiekelijk te zeggen hoe gigantisch trots ik op haar ben. 2020 was het jaar waarin bij haar het roer om ging. Vanaf mei heeft ze haar lifestyle veranderd, wat er voor heeft gezorgd dat ze 40 kg is afgevallen! VEERTIG KILO! Wat een prestatie!’, schreef hij toen.

100%NL Magazine Simon Keizer

Fotoshoot

Speciaal voor de verjaardag van hun moeder, die destijds 62 kaarsjes mocht uitblazen, lieten Simon en Carina zich fotograferen. En het resultaat mag er zijn!

Simon’s zus Carina deelt een reeks foto’s op haar Instagram. ‘Vandaag is onze moeder jarig 62 jaar jong! We lieten deze broer-zus-fotoshoot maken door @jt.photographybyjanine voor haar, maar ze moet nog steeds een keuze maken over welke foto favoriet is.’

Je ziet de foto’s hier! 😉

 

Bron en Beeld: Instagram Simon Keizer

Delen

Meer over Simon Keizer

Simon Keizer roept vragen op met mysterieus bericht
Simon Keizer roept vragen op met mysterieus bericht
WOW: Simon Keizer zingt Engels duet met 2-jarige zoon en de video gaat he-le-maal viral
WOW: Simon Keizer zingt Engels duet met 2-jarige zoon en de video gaat he-le-maal viral
Lees alle artikelen over Simon Keizer