100%NL Magazine Balkon Sneeuw
Delen

Moeder zonder jas buitengesloten op balkon door dochtertje (1)

Als jij denkt dat je het koud hebt gehad de afgelopen dagen, dan heb je het mis! In Winschoten werd er een moeder per ongeluk door haar 1-jarige dochter op balkon buitengesloten...zonder jas!

Maandagochtend stond de moeder nietsvermoedend even op het balkon. Zonder dat ze het wist zette haar eenjarige dochter de klink op de deur. Toen de moeder, die zonder jas op het balkon stond, weer naar binnen wilde zat de deur op slot. Zelf kreeg ze de deur niet meer open en dus moest de brandweer komen om de vrouw te redden.

Gelukkig voor de vrouw lukte het de brandweer om na 40 minuten de deur te verwijderen en moeder en dochter te herenigen. Vanwege de kou kreeg de vrouw een isolatiedeken om warm te blijven. Eind goed, al goed! Foto’s van het winterse ongelukje zie je hier!

Rescuemomentje

Hoe zou jij kalm blijven in zo’n stresssituatie? Blijf je rustig of raak je juist in paniek? Hoe je zo’n situatie ook aanpakt, gelukkig bestaat er nog een hele goede manier om stress te verminderen.

RESCUE® PLUS ondersteunt je in stress-situaties. Dit supplement zit vol met vitaminen B5 en B12.. RESCUE® is een product op natuurlijke basis en kan langere tijd gebruikt worden. Het is geschikt voor het hele gezin en is verkrijgbaar als spray, druppels en pastilles. Vraag ernaar bij jouw drogisterij, gezondheidswinkel of kijk op bachrescue.nl.

 

Beeld: iStock, Bron: Telegraaf

Delen