100%NL Magazine Monique Smit
Zie ook:
Delen

Monique Smit overladen met complimentjes na foto in badkleding

Monique Smit wordt overladen met complimentjes nadat zij een vrolijke foto in badkleding plaatste.

Monique Smit

Zingen, dansen, acteren en presenteren: Monique Smit kan het allemaal! Even rustig bijkomen van haar theatertour met KidsPop zit er niet bij, want afgelopen week was Monique op een muziekreis!

Muziekreis

Tijdens deze zonnige muziekreis naar Turkije was Monique Smit hard aan het werk. Samen met andere artiesten trad zij elke avond op, om zo de gasten te vermaken. Gelukkig voor Monique mocht haar gezin dit keer ook mee, dus hoefde ze haar mannen niet te missen.

Monique deelde gedurende de reis de meest gezellige en jaloersmakende kiekjes. Zo zagen we haar niet alleen optreden, maar zagen we ook foto’s en video’s van een vrolijke Luca voorbij komen. Die het helemaal naar zijn zin had in het waterpark!

Foto in badkleding

Inmiddels is Monique weer thuis en kan ze terugkijken op een geslaagde reis! Bij een vrolijke en zomerse foto in badkleding schrijft de blondine: ‘Genoten van een super gezellige muziekreis, wie gaat er volgende keer mee?’.

Dat hoeft Monique natuurlijk geen twee keer te vragen. Haar volgers reageren massaal! ‘Ahhh mag ik de volgende keer mee?’ en ‘Ja hoor ik draag je koffer wel’ reageren zij onder de post.

Ook wordt Monique overladen met complimentjes. ‘Prachtige mooie inspirerende vrouw ben je!’ merkt een volger van Monique op. Een ander schrijft weer: ‘Prachtige foto!’. Benieuwd naar de foto? Die zie je hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Monique Smit

Delen

Meer over Monique Smit

Déze vakantiefoto's van Monique Smit en haar gezin zijn echt adembenemend mooi
Déze vakantiefoto’s van Monique Smit en haar gezin zijn echt adembenemend mooi
Monique Smit over haar dochter Lovi: 'Heb daarna nog 4 echo's gedaan, omdat ik het niet geloofde.'
Monique Smit over haar dochter Lovi: ‘Heb daarna nog 4 echo’s gedaan, omdat ik het niet geloofde.’
Lees alle artikelen over Monique Smit